Oare Lucian Mândruță ce partid va alege? Moise Guran a ales USR, Rareș Bogdan PNL. Ciprian Ciucu: „Moise Guran zice că un jurnalist plecat în politică nu se mai poate întoarce în presă. Acum că a …”

Moise Guran a resetat astăzi politica românească după ce a anunțat că renunță definitv la jurnalism și intră în politică, la USR. A mai rămas ca Lucian Mândruță să intre în politică după ce și Rareș Bogdan a ales PNL. Oare ce partid i s-ar potrivi?

Cristi Pantazi: „Citesc / aud multe ironii la adresa lui Moise Guran. Unele fine, altele ieftine, cateva grobiene. Cred ca plecarea lui e o pierdere dubla pt breasla: a fost un bun ziarist si un bun antreprenor. S-a uitat mereu in viitor, a lansat produse viabile, a vazut tendintele unde altora li se parea SF. Si pentru asta a incasat ironii.

Oare Lucian Mândruță ce partid va alege? Moise Guran a ales USR, Rareș Bogdan PNL. Ciprian Ciucu: „Moise Guran zice că un jurnalist plecat în politică nu se mai poate întoarce în presă. Acum că a ...” 1

Sunt convins ca are intelepciunea sa nu se arunce rapid intr-un post politic executiv, in partid sau in stat (daca va fi cazul). Si sper ca ce a invatat in anii de presa si antreprenoriat va fi o baza de plecare pentru politica.

Pana atunci, ma gandesc ca e mai bine sa dam stirea ca Moise Guran a intrat in politica decat stirea ca odrasla nu-stiu-carui-tata a intrat in politica”.

Valentin Naumescu: „Oameni de valoare în politică!
Mă bucură și îl felicit pe domnul Moise Guran pentru angajarea în viața politică. Este un gest de curaj și responsabilitate publică. Nu îi va fi ușor. Dacă va face însă politică la fel de bine, de corect și de profesionist cum a făcut jurnalism și comentariu politic în ultimii ani, va fi un câștig important pentru Alianța USR-PLUS și pentru România.

Ori de câte ori partidele invită oameni de calitate din societate și din diverse medii profesionale să li se alăture, oameni care au făcut ceva în viață și și-au construit un nume credibil într-o carieră consacrată (nu doar prin funcții politice), trebuie să ne bucurăm.

Politica românească și noi toți, ca cetățeni beneficiari (sau victime) ale politicii, avem astfel o șansă în plus la o reprezentare mai onestă și la politici publice mai performante.
Succes!”

Ciprian Ciucu: „Moise Guran zice că un jurnalist plecat în politică nu se mai poate întoarce în presă.
Acum că a lăsat locul liber, un politician se poate duce în presă? Nu e musai să se întoarcă în politică…

Întreb pentru un prieten”.

Uniunea Salvați România – USR: „Președintele Dan Barna și Moise Guran, declarații de presă după ședința Biroului Național USR. Bine ai venit Moise Guran la conducerea echipelor de campanie ale Alianței USR PLUS!


A ales bine?