Oana Sârbu, despre Cristina Țopescu: „Cutremurător! S-a dus lângă tăticul ei, alt om minunat. Dar cine suntem noi să judecăm? Știu că …”

(Last Updated On: January 13, 2020)

Vestea morții Cristinei Țopescu a picat ca un șoc, iar mulți dintre cei care au cunoscut-o nu își pot reveni după aflarea veștii.

”Așa s-a decis undeva, cândva. Nu mai știu de ea de decenii. Cutremurător! Mă gândesc la un text în limba italiană, pe care mi l-a scos pe loc, în avion, acum 25 de ani. Urma să-l cânt la barul Paradis din Jupiter. Și odată am auzit că mă căutase într-o problemă legată de animale.

Oana Sârbu, despre Cristina Țopescu: „Cutremurător! S-a dus lângă tăticul ei, alt om minunat. Dar cine suntem noi să judecăm? Știu că ...” 1

Ce persoană splendidă. S-a dus lângă tăticul ei, alt om minunat. Prima ființă care-mi spunea ”La mulți ani!” pe 13 mai. Ce fată fină! Ce păcat! Dar cine suntem noi să judecăm? Știu că dansa foarte frumos. Am petrecut câteva momente împreună, în anumite contexte. O fată tare fină, educată”, a declarat Oana Sârbu, pentru Cancan.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă. Jurnalista locuia singură și apropiații spun că era în depresie.

Urmează să fie efectuată expertiza medico-legală. De asemenea, va fi deschis un dosar penal pentru a se afla împrejurările în care a murit jurnalista.

Ana Birchall: „Mărturisesc ca îmi este foarte greu sa scriu acest mesaj. Cuvintele sunt prea sărace sa ma ajute sa exprim respectul și prețuirea pentru un om drag, un om frumos, un om nobil, un prieten care mereu mi-a dat un sfat, o povața, o critica constructiva sau un cuvânt de încurajare in momente profesionale in care efectiv ma simțeau sub un asediu continuu!

Mulțumesc Cristina și iartă-ma!
Iartă-ma ca in 2019 nu ne-am văzut mai des deși știu ca m-ai înțeles!

Voi regreta mereu ca nu am mai apucat sa ne vedem anul acesta așa cum stabilisem când am vorbit ultima data!
Sa te odihnești in pace! Dumnezeu sa te aibă in paza, Cristina!”