Oana Pellea: „Drum bun, Cristina! Suntem experți in a i judeca pe alții si “STIM EXACT” ce trebuie făcut cu trupul unui om după ce moare….”

Încă de pe când trăia, Cristina Țopescu le-a împărtășit celor care i-au fost apropiați că își dorește să fie incinerată.

Oana Pellea: „Nu stim ce inseamna Viata si nici ce inseamna Moartea.
Nu stim de unde venim pe lumea asta si incotro plecam de pe lumea asta.

Oana Pellea: „Drum bun, Cristina! Suntem experți in a i judeca pe alții si "STIM EXACT" ce trebuie făcut cu trupul unui om după ce moare....” 1

Nimeni nu a descifrat misterul vietii.
Nimeni nu a descifrat misterul mortii.

Dar suntem experti in a i judeca pe altii si “STIM EXACT” ce trebuie facut cu trupul unui om dupa ce moare….
Orice comentariu adanceste penibilul speciei umane.

Drum bun, Suflete frumos!
Drum bun, Cristina!”

Joi dimineață, sa capela Cimitirului Bellu doar jurnaliștii și câțiva angajați ai unei firme de pompe funebre privesc ultimul drum al Cristinei Țopescu. Sicriul a fost scos din capelă și urcat în mașina mortuară, alături de câteva coroane. Pe ultimul drum, Cristina Țopescu a plecat singură, în liniște, așa cum s-a și stins, potrivit Kanal D.

La un moment dat, din capelă a fost scos și un tablou imens, din care Cristina Țopescu zâmbește fericită, fosta realizatoare tv este surprinsă în ipostazele ei preferate, alături de animalele pe care care le-a iubit atât de mult.

Oana Pellea: „Drum bun, Cristina! Suntem experți in a i judeca pe alții si "STIM EXACT" ce trebuie făcut cu trupul unui om după ce moare....” 2
Încă de pe când trăia, Cristina Țopescu le-a împărtășit celor care i-au fost apropiați că își dorește să fie incinerată.