Moise Guran intră în politică? Ar putea deveni membru USR. Dan Barna: „Discuţiile vizează o implicare reală, nu doar un serviciu cumpărat”

(Last Updated On: January 15, 2020)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat că poartă discuții cu Moise Guran în vederea implicării jurnalistului în campaniile electorale ce urmează.

„Avem discuţii, o să avem chiar mâine o nouă întâlnire şi o să stăm de vorbă, Moise Guran este o persoană publică în acest moment care ia în considerare destul de serios să se implice în viaţa politică, să se implice în acest proiect care este alianţa USR-PLUS, pentru că ceea ce reprezintă alianţa USR-PLUS este mai mult decât două partide într-o alianţă la un moment dat electoral al României”, a declarat Barna la Digi24.

Moise Guran intră în politică? Ar putea deveni membru USR. Dan Barna: „Discuţiile vizează o implicare reală, nu doar un serviciu cumpărat” 1

Dan Barna susține că Moise Guran ar putea deveni membru USR.

„Ar veni asumat, adică discuţiile pe care le avem vizează o implicare reală, nu doar un serviciu cumpărat. În niciun caz nu vorbim despre acest lucru

Vom vedea în zilele următoare. Orice e posibil, discutăm de o implicare reală şi activă în proiectul alianţei USR-PLUS.”

Conform unor surse politice, propunerea USR pentru coordonarea campaniilor electorale din 2020 este jurnalistul Europa FM, Moise Guran, însă discuțiile nu au fost încă finalizate. Dan Barna spune acum, însă, că Guran ar putea deveni membru USR.