Medicul Monica Pop, despre boala Cristinei Țopescu: „Am fost împreună cu ea la tatăl ei, a fost un şoc moartea lui, ea a sperat până în ultima clipă şi totul a fost un mare şoc pentru ea”

(Last Updated On: January 13, 2020)

Cristina Țopescu suferea de depresie, spune medicul Monica Pop. Cristina a fost șocată de moartea tatălui ei, Cristian Țopescu.

Medicul Monica Pop, pentru Can Can: „Am înţeles că au fost găsite animalele în jurul ei. Întrebarea este ce i-a generat stopul. Mi se pare…Nu pot să cred aşa ceva! V-aş ruga să nu mai spuneţi despre trupul ei că era nu ştiu cum…Vreau să se gândească toată lumea la ce fată era.

Suferea de depresie, dar se trata. Am fost împreună cu ea la tatăl ei, a fost un şoc moartea lui, ea a sperat până în ultima clipă şi totul a fost un mare şoc pentru ea”

Medicul Monica Pop, despre boala Cristinei Țopescu: „Am fost împreună cu ea la tatăl ei, a fost un şoc moartea lui, ea a sperat până în ultima clipă şi totul a fost un mare şoc pentru ea” 1

Tudorel Urian: „E incredibil ce mari pot fi porțiile de nefericire pe care le poate rezerva viata. Unii oameni sunt parca selectați pentru un asemenea destin. Ma gândesc la Cristina Topescu.

Aparent o privilegiata a sortii. Fiica unei legende a televiziunii, Cristian Topescu, ea însăși vedeta încă de la ieșirea din copilărie, părea imposibil de deturnat de pe drumul succesului. În ultimii ani ai regimului comunist a fost prinsa când încerca să treacă frontiera, închisă, bătută, violată (?).

Apoi după revoluție a încercat să-și regăsească drumul prin jungla tranziției, uneori părea ca l-a nimerit, dar incertitudinile din mass-media românești o făcea de fiecare data sa o ia de la capăt. Am întâlnit-o o singura data în viata, acum mai bine de un an când am împărțit vreme de vreo 3 ore platoul de la Realitatea TV și pauzele de publicitate.

Mi se părea o femeie foarte echilibrata în idei și în comportament. Cred, acum, ca avea doar un fel de maturizare forțată. Dumnezeu sa te aibă în paza, Cristina Topescu”.