Medicul Craiu Mihai: „Ventolinul se administreaza DOAR când există bronhospasm acut!!! Niciodată altfel și mereu în doza adecvată! Doze prea mari pot UCIDE! In familia noastră a existat un astfel de deces…”

(Last Updated On: January 24, 2020)

Medicul Craiu Mihai, pe pagina de Facebook Spitalului Virtual pentru Copii, atrage atenția asupra unui medicament periculos pentru cei mici dacă nu este administrat când trebuie și cum trebuie.

„Scurt de tot… Ca să parafrazez un clasic in viață voi spune doar că pământul este rotund, benzina este inflamabilă și Ventolinul NU se dă pentru copii care au muci în nas și tuse din cauza unei răceli. Toate celelalte afirmații din imaginea de mai jos sunt doar aberații.

Medicul Craiu Mihai: „Ventolinul se administreaza DOAR când există bronhospasm acut!!! Niciodată altfel și mereu în doza adecvată! Doze prea mari pot UCIDE! In familia noastră a existat un astfel de deces...” 1

Stiința nu are nevoie de aprobarea unor amatori, pentru a-și exercita efectele.

Ventolinul se administreaza DOAR când există bronhospasm acut!!! Niciodată altfel și mereu în doza adecvată! Doze prea mari pot UCIDE!

Chiar nu mai accept comentarii deplasate. In familia noastră a existat un astfel de deces. PUNCT!”, a scris Medicul Craiu Mihai.