Medicii au prelevat inima Cristinei Țopescu pentru teste. „După starea de agitație pe care înțeleg că o avea, din informațiile pe care le am de la televizor, ar putea fi o cauză de infarct miocardic …”

(Last Updated On: January 14, 2020)

Medicii de la Institutul de Medicină Legală “Mina Minovici” au prelevat inima fostei prezentatoare, care va rămâne la ei pentru câteva zile. Trupul regretatei vedete va fi incinerat joi, 16 ianuarie, la Crematoriul Bârzeşti din Bucureşti, iar cenușa va fi la mama sa, Rodica.

Inima ei a fost prelevată de medicii legiști și urmează să fie ţinută timp de cinci zile într-o soluţie de curăţare. Ulterior, cordul va fi tăiat și supus unei analize de laborator, iar rezultatele vor indica dacă a suferit sau nu un infarct, anunță Can Can.

Medicii au prelevat inima Cristinei Țopescu pentru teste. „După starea de agitație pe care înțeleg că o avea, din informațiile pe care le am de la televizor, ar putea fi o cauză de infarct miocardic ...” 1

“Diagnosticul de infarct nu va putea fi pus decât după efectuarea unei cercetări histopatologice. Durează două-trei săptămâni, până se va putea stabili. După starea de agitație pe care înțeleg că o avea, din informațiile pe care le am de la televizor, ar putea fi o cauză de infarct miocardic (…).

Starea de neliniște poate fi una din cauzele care să declanșeze o insuficiență cardiacă”, a declarat Vladimir Beliș, fost director în INML în cadrul unei emisiuni de la Antena 3.

Iulian Comanescu: „Două de demult cu Cristina Țopescu.
1. Avea niște ochelari rablagiți de care nu se despărțea fiindcă forma lor îi acoperea foarte bine cearcănele. Lentilele începuseră să cadă și se baza pe colegul ei de prezentat Andrei Zaharescu ca să i-i tot dreagă. Într-o zi, într-un jurnal, îi cade o lentilă, dar nu observă – probabil, dioptriile erau mici, de pamplezir. Se termină știrile. Zaharescu:

– Dragă, tu vezi bine?
– Da, de ce?
– Ia bagă degetul în ochiul drept (stâng?)!
– Au!

2. Într-o vreme, avea un jurnal singură. Camera se mută între două știri și mufa prompterului iese puțin, prompterul se stinge. Cristina, agitată:

– Hiii! A căzut prompterul!
Operatorul scoate capul de după cameră, se uită la prompter:

– Nu, dragă, e aici, l-am văzut eu!
Mermelește mufa și prompterul pornește.

Despre Cristina n-am auzit niciodată nicio vorbă rea și nu știu de niciun fel de aere de vedetă. Dacă vi se pare puțin, aflați că mulți dintre cei care am avut treabă cu media n-am reușit nici măcar atât”.