Loto 6/49: Un grup de 6 prieteni a câștigat marele premiu la LOTO, în valoare de peste 3,73 milioane lei. Cum au ales cei șase numerele norocoase

Un grup de 6 jucatori din Bozovici, jud. Caras-Severin, a castigat marele premiu, in valoare de peste 3,73 milioane lei la tragerea suplimentara Loto 6/49 din data de 31.12.2019

“Sa aveti norocul nostru, mult succes!” – este mesajul pe care castigatorii au dorit sa-l transmita tuturor jucatorilor.

Loto 6/49: Un grup de 6 prieteni a câștigat marele premiu la LOTO, în valoare de peste 3,73 milioane lei. Cum au ales cei șase numerele norocoase 1

In cursul zilei de astazi, s-au prezentat la sediul central al Loteriei Romane castigatorii premiului de categoria I la tragerea suplimentara Loto 6/49 din data de 31.12.2019, in valoare de 3.737.765 lei (peste 782.000 de euro).

Este vorba despre un grup de 6 jucatori (patru barbati si doua femei) din Bozovici, jud. Caras-Severin, care, dupa cum ne-au declarat, au jucat pentru prima data in aceasta formula, fiecare dintre ei fiind, de altfel, jucator fidel la jocurile organizate de Loteria Romana.

Considera ca aceasta formula de joc le-a purtat, cu siguranta, noroc pentru ca pana acum, jucand individual, nu au castigat niciodata.

Intrebati fiind cum au jucat si cum si-au ales numerele, ne-au povestit ca fiecare persoana din grup a pus cate doua numere si li s-a parut interesant ca fiecaruia i-a iesit cate un numar din cele 6 castigatoare.

Norocosii castigatori, care au varste de 40 si 50 de ani, ne-au declarat ca vor continua sa joace la loto, in aceeasi formula care le-a purtat noroc.

Castigatorii nu au dorit sa-si faca publica identitatea.