(Last Updated On: January 21, 2020)

Problemele de la apelul 112 par să continue. Scandalul provocat de dispariția Alexandrei Măceșanu nu a dus la dispariția incompetenței din instituțiile statului.

Irina Binder a scris pe Facebook: „Se pare că în continuare nu te ajută nimeni dacă suni la 112. Niște cunoștințe au sunat de 2 ori într-o noapte să reclame un scandal monstruos în vecini și nu a venit niciun echipaj de poliție.

Irina Binder: „Se pare că în continuare nu te ajută nimeni dacă suni la 112. Niște cunoștințe au sunat de 2 ori într-o noapte să reclame un scandal monstruos în vecini și nu a venit niciun echipaj de poliție. Aceeași persoană a chemat ambulanța (fiind nedeplasabilă, cu o entorsă) și doctorița de pe ambulanță a tratat-o cu...” 1
(foto Adevarul)

Aceeași persoană a chemat ambulanța (fiind nedeplasabilă, cu o entorsă) și doctorița de pe ambulanță a tratat-o cu aroganță, cu întrebări de genul “Ce vreți de la mine?“

Toate acestea pe banii noștri.

Eu nu mă voi limita la a mă plânge pe facebook… Voi face reclamații. Incompetenții trebuie să plece acasă.”

Gina B.: Sunt de aceeasi parere. Cand vad nereguli, nu tac si nu inghit, nu ma fac ca nu le vad! In august am lesinat pe strada, la Sibiu. Eram epuizata de munca si de caldura excesiva. Am chemat salvarea pentru a doua oara in viata mea.

Individa aia, medic sau asistenta de pe salvare, m-a tratat atat de murdar, cu aroganta si scarba evidenta, de parca eram o drogata. Ma tot intreba daca am consumat ceva…Si cand am ripostat, cu bruma de putere ramasa, m-a amenintat cu politia

. Nu am mai fost la Sibiu de atunci si nu stiu cand o sa mai merg. Am enorm de multi prieteni in Sibiu, dar dupa o astfel de intamplare, ramane un gust al naibii de amar. Am facut multe pt Sibiu si chiar asa merit sa se poarte? Si am o intrebare simpla: daca asa s-au purtat cu mine, oare cum se poarta cu un om necajit, cu un om al strazii sau cu un om simplu de la tara?

Oare, nu toti suntem oameni si comportamentul nesimtitilor astora ar trebui sa fie la fel? O sa-mi spuneti ca toate padurile au uscaturi si ca nu pot condamna toti lucratorii de pe ambulanta, ca sunt obositi, prost platiti etc. Serios?

Dar noi, toti ceilalti, fraierii care platim la sanatate sume imense, inclusiv salariile lor, cum suntem? Noi nu suntem obositi, suprasolicitati etc??? Propun sa le cumparam cate 5 g de bun simt la fiecare.