(Foto) Un șofer inconștient de TIR a lovit un autocar cu 40 de pasageri și o mașină, pe DN7

(Last Updated On: January 14, 2020)

(Foto) Un șofer inconștient de TIR a lovit o mașină iar cu semiremorca a lovit un autocar cu 40 de pasageri, pe DN7

Un șofer de TIR a făcut pe viteazul și a lovit un autoturism și un autocar cu 40 de pasageri, pe DN 7.

Potrivit ISU Sibiu, la faţa locului se află două echipaje SMURD, autospeciala de salvare victime multiple şi un echipaj de descarcerare şi se intervine pentru descarcerarea şoferului autocarului, care este conştient. De asemenea, Serviciul Judeţean de Ambulanţă a precizat că a trimis în zonă o ambulanţă de tip B2, primele informaţii arătând că, în afară de şoferul autocarului, care este încarcerat, alte trei victime necesită îngrijiri medicale.

IPJ Sibiu a informat că, din primele cercetări, pe DN 7, intrarea în Tălmaciu, şoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, a derapat, a pătruns pe contrasens, unde capul tractor a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Vâlcea, iar semiremorca a lovit un autocar condus tot spre Sibiu, în care se aflau 40 de pasageri şi trei şoferi. Traficul în zonă este blocat, relatează Agerpres, preluat de DCNews.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov: „ATENȚIE! În acest moment traficul este blocat pe ambele sensuri pe DN7 în județul Sibiu, între Tălmaciu și Boița, în urma unui în care a fost implicat un autotren și un autocar”.
(Foto) Un șofer inconștient de TIR a lovit un autocar cu 40 de pasageri și o mașină, pe DN7 1

(Foto) Un șofer inconștient de TIR a lovit un autocar cu 40 de pasageri și o mașină, pe DN7 2

(Foto) Un șofer inconștient de TIR a lovit un autocar cu 40 de pasageri și o mașină, pe DN7 3
Revenim cu detalii!