(Last Updated On: January 26, 2020)

Actorul Mihai Bendeac a rămas impresionat de un tânăr fără degete la mâini care muncește, nu cerșește.

Mihai Bendeac: „Ajutoare sociale ziceți ? Ia uitați-vă aici.
Vreau sa distribuim asta pana ajunge la băiatul din imagine. Vreau să-l felicităm cu toții și eventual sa ne anunțe când și cum muncește ca sa comandam și noi. Mi-ar plăcea o discuție cu el!

(Foto) Mihai Bendeac, despre tânărul fără degete la mâini care muncește, nu cerșește. „Ajutoare sociale ziceți ? Ia uitați-vă aici. Vreau sa distribuim asta pana ajunge la băiatul din imagine. Vreau să-l felicităm cu toții și eventual sa ne anunțe când și cum muncește ca sa comandam și noi. Mi-ar plăcea o discuție cu el!” 1 (Foto) Mihai Bendeac, despre tânărul fără degete la mâini care muncește, nu cerșește. „Ajutoare sociale ziceți ? Ia uitați-vă aici. Vreau sa distribuim asta pana ajunge la băiatul din imagine. Vreau să-l felicităm cu toții și eventual sa ne anunțe când și cum muncește ca sa comandam și noi. Mi-ar plăcea o discuție cu el!” 2 (Foto) Mihai Bendeac, despre tânărul fără degete la mâini care muncește, nu cerșește. „Ajutoare sociale ziceți ? Ia uitați-vă aici. Vreau sa distribuim asta pana ajunge la băiatul din imagine. Vreau să-l felicităm cu toții și eventual sa ne anunțe când și cum muncește ca sa comandam și noi. Mi-ar plăcea o discuție cu el!” 3

Poza este preluată de la Ion Gologan”

Flooryn Caine Ddb: Multumesc frumos pentru vorbe Mihai Bendeac! Daca iti mai aduci aminte te-am servit cu un tricou pt fratele tau cnd ai venit cred ca sunt vreo 10 Ani la magazin la Dinamo.!!!

Bayloun Hamada: Baiatul din imagine este un mare exmplu.Il cunosc suntem vecini si este clientul meu,are o fetita caruia nu-i lipseste nimic si nu accepta ajutor de la nimeni.JOS PALARIA!!!

Daniel Chiran: Băiatul este de la noi din galerie (Dinamo ) este un super băiat care s-a adaptat după drama care a avut-o ( daca îl vezi cum cum descuie ușa încremenești și multe altele )

Diana Andreea: Da, l-am văzut pe băiat în Plaza când prelua o comanda. Stima și respect! Jos pălăria pt determinare 👏👏👏. Exemplu de om și de putere și voința!

Iulian Busa: Un baiat super,il stiu de mic copil pe acest baiat care niciodata nu a intins mana si mereu a vrut sa-si castige un banut prin munca cistitita si are si un copil mic,merita toate felicitarile

Potrivit Gazeta Sporturilor, la 12 ani un eveniment nefast l-a marcat pe viață. A povestit mama lui: “Juca fotbal în spatele blocului și copiii au dat mingea într-un post de transformare a curentului electric. Băieții l-au obligat să intre, el n-a vrut, dar n-a avut ce face. Înăuntru s-a electrocutat și și-a pierdut ambele mâini”.