(Foto) Mașină de poliție făcută praf de un TIR! Așa arată un Logan lovit. Titi Aur: „România nu face nimic special pentru şoferii maşinilor cu girofar. O maşină în misiune încearcă să …”

O maşină de poliţie a fost făcută praf miercuri, fiind lovită de un TIR, în Caraş Severin. Maşina de poliţie era în drum spre Timişoara. Aparţinea Inpsectoratului de Poliţie Teleorman şi însoţea o ambulanţă care transporta un bolnav psihic.

DRDP Timişoara: „Circulație închisă pe DN 6, la Buchin, jud. Caraș Severin, în urma unui accident în care au fost implicate o autospecială de poliție, o ambulanță aflată în misiune și o autoplatformă”.
(Foto) Mașină de poliție făcută praf de un TIR! Așa arată un Logan lovit. Titi Aur: „România nu face nimic special pentru şoferii maşinilor cu girofar. O maşină în misiune încearcă să ...” 1

(Foto) Mașină de poliție făcută praf de un TIR! Așa arată un Logan lovit. Titi Aur: „România nu face nimic special pentru şoferii maşinilor cu girofar. O maşină în misiune încearcă să ...” 2

(Foto) Mașină de poliție făcută praf de un TIR! Așa arată un Logan lovit. Titi Aur: „România nu face nimic special pentru şoferii maşinilor cu girofar. O maşină în misiune încearcă să ...” 3

Din primele informaţii, ambulanţa ar fi încercat să depăşească un autocamion, acelaşi lucru a vrut să îl facă şi şoferul maşinii de poliţie, moment în care s-a produs accidentul.

„România nu face nimic special pentru şoferii maşinilor cu girofar. O maşină în misiune încearcă să se deplaseze mai repede.

E greu de spus cine a fost vinovat în acest accident, dar dacă o maşină cu girofar, aflată în misiune, a fost lovită, sigur cineva a greşit. De cele mai multe ori apare culpa comună”, a declarat la Digi24 Titi Aur, fost campion de raliuri.