(Last Updated On: January 21, 2020)

Poluarea în România tinde să devină o adevărată problemă. Munții de gunoaie pe care îi aruncăm aiurea ne poluează țara.

Nici acolo unde lucrurile ar trebui să desfășoare normal, cum este un depozit de reciclare, situația nu este mai bună.

(Foto)  Alex Dima: „Poluare și nepăsare. Am chemat autoritatile. Si au venit. Prima intrebare: cum ma cheama si cand m-am nascut. Depozitul apartine unui chinez. Care alearga prin hala dar nu vrea sa ...” 1

Jurnalistul Alex Dima a postat pe Facebook mai multe fotografii cu deșeuri care ard la un depozit de reciclare de la intrare în Baicoi.

„Poluare&nepasare
La intrarea in Baicoi un nor gros de fum se vede din drumul national. Ne apropiem.

Ard deseuri, culmea, intr-un depozit de reciclare.
Ba, mai mult, din depozit ies conducte care deverseaza pe terenul de langa o zeama urat mirositoare amestecata cu plastic.

(Foto)  Alex Dima: „Poluare și nepăsare. Am chemat autoritatile. Si au venit. Prima intrebare: cum ma cheama si cand m-am nascut. Depozitul apartine unui chinez. Care alearga prin hala dar nu vrea sa ...” 2 (Foto)  Alex Dima: „Poluare și nepăsare. Am chemat autoritatile. Si au venit. Prima intrebare: cum ma cheama si cand m-am nascut. Depozitul apartine unui chinez. Care alearga prin hala dar nu vrea sa ...” 3 (Foto)  Alex Dima: „Poluare și nepăsare. Am chemat autoritatile. Si au venit. Prima intrebare: cum ma cheama si cand m-am nascut. Depozitul apartine unui chinez. Care alearga prin hala dar nu vrea sa ...” 4

Am chemat autoritatile. Si au venit. Prima intrebare: cum ma cheama si cand m-am nascut.
Depozitul apartine unui chinez. Care alearga prin hala dar nu vrea sa vorbeasca.

Acum, asteptam Garda de mediu si criminalistii.
Mi se pare incredibil ca autoritatile locale nu stiu nimic despre acest loc. Sau stiu, dar…”, a scris acesta pe Facebook.