(Last Updated On: January 27, 2020)

Florin Buricea este un tânăr care nu așteaptă nimic de la nimeni, deşi a rămas fără mâini în urma unui accident. În ciuda situației în care se află, tânărul oferă un adevărat exemplu de ambiție și dorință.

El lucrează zece ore pe zi. Este angajat la un club sportiv, livrează mâncare pe bicicletă şi are grijă de fetiţa lui de patru ani, informează observator.tv.

Florin, tânărul fără mâini care are două joburi și muncește 10 ore pe zi. „Acum toată lumea mă întreabă dacă am vorbit cu Bendeac. N-am vorbit cu Bendeac” 1

Avea 14 ani când viața i s-a schimbat. A încercat să recupereze o minge ajunsă lângă un transformator electric, iar mâinile i-au fost distruse până la coate.

Și-a terminat studiile, și-a cunoscut marea iubire în urmă cu 6 ani, iar împreună au o fetiță, cel mai mare dar pe care i l-a făcut viața.

FLORIN BURICEA, curier: Când sunt lângă cea mică, uit de tot. Ea e universul. Când ajung acasă, de la lift îmi sare în brațe.

De 14 ani lucrează la Clubul Sportiv Dinamo, iar de câteva luni este și curier. Livrează mâncare pe bicicletă. Lucrează uneori și 10 ore pe zi, dar nu spune niciodată că îi este greu sau că se simte obosit.

Florin, tânărul fără mâini care are două joburi și muncește 10 ore pe zi. „Acum toată lumea mă întreabă dacă am vorbit cu Bendeac. N-am vorbit cu Bendeac” 2 Florin, tânărul fără mâini care are două joburi și muncește 10 ore pe zi. „Acum toată lumea mă întreabă dacă am vorbit cu Bendeac. N-am vorbit cu Bendeac” 3

Florin Buricea a devenit cunoscut și a primit mii de aprecieri după ce Mihai Bendeac a distribuit pe pagina sa de Facebook o fotografie cu tânărul pe bicicletă.

FLORIN BURICEA, curier: Acum toată lumea mă întreabă dacă am vorbit cu Bendeac. N-am vorbit cu Bendeac.

Florin, tânărul fără mâini care are două joburi și muncește 10 ore pe zi. „Acum toată lumea mă întreabă dacă am vorbit cu Bendeac. N-am vorbit cu Bendeac” 4

Mihai Bendeac: „Ajutoare sociale ziceți ? Ia uitați-vă aici.
Vreau sa distribuim asta pana ajunge la băiatul din imagine. Vreau să-l felicităm cu toții și eventual sa ne anunțe când și cum muncește ca sa comandam și noi. Mi-ar plăcea o discuție cu el!