Felicitări! Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open. Românca și-a aflat următoarea adversară

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open.

Românca a trecut în două seturi de belgianca Elise Mertens, locul 17 WTA, scor 6-4,6-4.

Felicitări! Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open. Românca și-a aflat următoarea adversară 1

În optimile de la AusOpen 2020, Simona Halep a învins-o pe Elise Mertens în două seturi, 6-4, 6-4, după o partidă care a durat o oră și 38 de minute, dar care nu a fost nicidecum așa ușoară precum o arată scorul.

Românca a făcut însă un meci foarte bun, în care și-a arătat clasa, a luptat fantastic și a dovedit că are inteligența și strategia câștigătoare. Nu în ultimul rând, Simona Halep a stat foarte bine și la capitolul serviciu, transmite digi24.ro.

În sferturile de finală, Simona Halep o va întâlni pe Anett Kontaveit din Estonia, nr. 31 WTA, care a învins-o cu greu, după un meci foarte disputat, pe poloneza Iga Swiatek (57 WTA): 6-7, 7-5, 7-5. Anett Kontaveit este prima sportivă din Estonia care ajunge în sferturi la Australian Open.

Simona Halep (28 de ani) și Anett Kontaveit (24 de ani) s-au mai întâlnit de două ori până acum și de fiecare dată victoria i-a revenit româncei.