Felicitări! Aur pentru România! Andrei Nica e campion olimpic de tineret la monobob la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne. „Auuuuur! Andrei Nica e campion olimpic de tineret la monobob! Bravo, copil frumos!”

România a câștigat o nouă medalie la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne.

Țara noastră a câștigat aurul prin Andrei Nica. Performanța este mai extraordinar întrucât România are ambele medalii de aur la monobob.

Felicitări! Aur pentru România! Andrei Nica e campion olimpic de tineret la monobob la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne. „Auuuuur! Andrei Nica e campion olimpic de tineret la monobob! Bravo, copil frumos!” 1

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a scris pe Facebook: „Auuuuur! Andrei Nica e campion olimpic de tineret la monobob! Bravo, copil frumos!

Felicitari antrenorilor Cezar Popescu și Dan Scurtu. România are ambele medalii de aur la monobob, Georgeta Popescu și Andrei Nica! Auuur!”

Felicitări! Aur pentru România! Andrei Nica e campion olimpic de tineret la monobob la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne. „Auuuuur! Andrei Nica e campion olimpic de tineret la monobob! Bravo, copil frumos!” 2 Felicitări! Aur pentru România! Andrei Nica e campion olimpic de tineret la monobob la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne. „Auuuuur! Andrei Nica e campion olimpic de tineret la monobob! Bravo, copil frumos!” 3

Georgeta Popescu a câștigat duminică medalia de aur în proba de monobob. Ea a fost cronometrat în două manşe cu timpul de 2 min 26 sec 84/100, urmată de Viktoria Cernanska (Slovacia), 2 min 27 sec 35/100, şi de Celine Harms (Germania), 2 min 27 sec 36/100.