FELICITĂRI! 3 elevi români admiși la Oxford, o elevă la Cambridge. Toți patru din același liceu

Performață de excepție pentru Colegiul National Andrei Saguna din Brasov. 4 elevi au fost deja admiși la Oxford, o elevă la Cambridge.

Colegiul National Andrei Saguna, Brasov – Pagina oficiala: Anul 2020 începe cu vesti excelente pentru șagunistii din clasa a XII-a! In seria absolvenților care urmează cursurile unor universități de elita s-au înscris anul acesta încă trei nume.

FELICITĂRI! 3 elevi români admiși la Oxford, o elevă la Cambridge. Toți patru din același liceu 1

Este, însă, pentru prima data când trei elevi din aceeasi promoție au fost admiși la prestigioasa Universitate Oxford. Ovidiu Antal, Ana Ciupala si Andrei Taropa vor studia Inginerie, Matematica si Fizica. Va felicitam, dragii noștri, si va dorim succes la toate examenele care va așteaptă! TeleAs pregateste in scurt timp un podcast cu cei trei “oxford-isti”.

O nouă veste buna vine de la Ioana Vasilescu, o șagunistă care a obținut în urma cu doi ani o bursa de studii in Elveția. Aflata acum la final de liceu, Ioana a fost admisa la Universitatea Cambridge, unde va studia Informatica.

FELICITĂRI! 3 elevi români admiși la Oxford, o elevă la Cambridge. Toți patru din același liceu 2

Ioana ne-a scris câteva randuri: “Vreau sa multumesc colegilor din Saguna pentru ca m-au primit cu bratele deschise ori de cate ori m-am reintors, chiar si dupa ce am parasit scoala. Eu cred ca asta inseamna spiritul sagunist.Oriunde ne-am afla, nu uitam unii de altii. Multumesc profesorilor pentru tot sprijinul acordat si pentru cei doi ani de liceu fara de care nu as fi ajuns unde sunt azi,” Felicitari, Ioana, si multumim pentru gandurile tale.