Denise Rifai nu vrea dublarea alocațiilor pentru copii. „Salut decizia anunțată de Guvernul Orban de amânare a plății alocațiilor pentru o dată ulterioara! Adică PSD ne au luat la mișto pe toți si au …”

(Last Updated On: January 15, 2020)

Jurnalista Denise Rifai consideră că nu este bine să se dubleze alocațiile copiilor, chiar dacă Parlamentul a votat iar președintele a promulgat. Din păcate rămân în plată cei cu pensii speciale, mult mai importanți decât milioanele de copii din România.

Denise Rifai: „Salut decizia anunțată de Guvernul Orban de amânare a plății alocațiilor pentru o dată ulterioara! E unica decizie corecta si responsabila ce se putea lua!

Denise Rifai nu vrea dublarea alocațiilor pentru copii. „Salut decizia anunțată de Guvernul Orban de amânare a plății alocațiilor pentru o dată ulterioara! Adică PSD ne au luat la mișto pe toți si au ...” 1

Adică PSD ne au luat la mișto pe toți si au votat aceasta lege Doar pentru a pune in mare dificultate bugetul de stat, ei stiind cu precizie ca Oricum suntem peste tinta de deficit asumata si ca nu avem cum sa ducem deficitul la 4,3%, si tot ei urla acum ca nu inteleg de ce nu sunt bani ?????!!!

Si ne iau la misto cu tupeu dupa ce tot Ei au angajat tara la cheltuieli enorme prin cresterile de pensii si salarii si dupa ce am ajuns de am concentrat toate veniturile bugetului de stat inspre acoperirea acestor cheltuieli, nemairamanand bani pentru nimic altceva!

Bugetul de stat pe 2020 e construit pe un deficit de 3,6% din PIB. Cei 7 mld lei care ar presupune costul dublarii alocatiilor ar adauga un 0,7%.
Cum sa ajunga Ro la un deficit de 4,3% ca asa vor domnii de la PSD??? Ei care au facut derogari peste derogari la legea finantelor publice, ei care au aruncat cu banii disperati doar ca sa si cumpere voturi, ei care nu au mai lasat bani pentru plata salariilor si pensiilor pentru ultimele doua luni ale anului, ei deschid gura si mint cu nerusinare ?????!

Tara nu poate fi condusa doar politic si la misto, doar ca asa vor unii sa arunce finantele in aer !

Neah. Baietii Rosii nu au inteles nimic din loviturile pe care le au incasat in cascada, in ultimul an, si au acum un discurs si mai mincinos decat propaganda lor initiala. Pacat. Nu le dau viata multa cu tipul asta de discurs total mincinos.
Iar Romanii chiar nu mai sunt prosti ! Chiar nu !!!”

 

Guvernul Orban va adopta, în această săptămână, o ordonanță de urgență pentru a amânca până la 1 iulie 2020 plata alocațiilor dublate pentru copii, a declarat, pentru G4Media.ro, vicepremierul Raluca Turcan, anunță Stirile Pro Tv.

„Pentru că PNL este într-un dialog continuu cu președintele Klaus Iohannis, promulgarea de astăzi a legii privind alocațiile va fi completată de o Ordonanță de Urgență a Guvernului. Actul normativ va proroga intrarea în vigoare a legii de dublare a alocațiilor până la prima rectificare bugetară din acest an, la începutul lunii iulie, așa cum prevede legea responsabilității fiscal-bugetare”, a declarat Raluca Turcan.