Cristina Ţopescu, găsită moartă în casă. Prietena care a sunat la 112: “Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul. În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre… “

(Last Updated On: January 13, 2020)

„Cris nu s-a sinucis”, este mesajul transmis în această dimineață de una dintre vecine şi o prietenă bună a prezentatoarei tv, cea care a și sunat la 112.

Femeia a postat în această dimineață, pe pagina de facebook a Cristinei Ţopescu, un mesaj în care încearcă să explice contextul în care a cerut ajutor, informează observator.tv.

Cristina Ţopescu, găsită moartă în casă. Prietena care a sunat la 112: "Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul. În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre... " 1

 

“Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu câțiva ani.
Cristina care imi este prietena și vecină. Eu am sunat la 112.

Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene!

În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!

Vă mulțumesc anticipat.
______
Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. In plus, așa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și sa povestim.
Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Așa e Cris.
—–
Fiți DECENȚI!
Nu ați cunoscut-o!
Am refuzat să furnizez informații hienelor cand m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină!
Nu voi apărea in public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!

Totul va fi public. DECENT.
Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.
A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul.”

Andrei Caramitru a scris pe Facebook: „Drum lin și in pace, Cristina Țopescu.

Am avut bucuria sa o cunosc bine, vorbeam cu ea o dată la câteva săptămâni. Era un om extraordinar – simțeai ca își dorea binele celorlalți. Un om nobil. Ultima data când ne-am întâlnit, era veselă și plină de speranță. Acum doar câteva săptămâni.

Încă nu îmi vine sa cred. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească.”