(Last Updated On: January 9, 2020)

Cristina Neagu a suferit foarte mult în 2019 din cauza operației de la umăr. Sportiva a revenit la Campionatul Mondial unde a fost cea mai bună jucătoare a naționalei și promite să aibă evoluții foarte bune și în 2020.

Astăzi s-a împlinit un an de la operația la genunchi. Această poză este chiar dinaintea operației, în care așteptam foarte optimistă și încrezătoare tot ceea ce va urma. Știam că va fi greu, dar greul s-a transformat într-o suferință continuă, care însă n-a făcut decât să-mi arate cât de puternică sunt!💪🏼

Cristina Neagu: „Astăzi s-a împlinit un an de la operația la genunchi. Această poză este chiar dinaintea operației, în care așteptam foarte optimistă și încrezătoare tot ceea ce va urma. Știam că va fi greu, dar...” 1

La început de an nou sunt plină de speranță pentru cele ce vor urma! Hai CSM București, hai România!”, a scris Cristina Neagu pe Facebook.

Cu România, Cristina Neagu va evolua în turneul preolimpic, programat în între 20 și 22 martie, în Japonia.

Din grupa României mai fac parte Norvegia, Muntenegru și Coreea de Nord, primele două formații urmând a se califica la Jocurile Olimpice de vară 2020 de la Tokyo.