(Last Updated On: January 23, 2020)

Cântăreaţa de manele Sorina este supărată pe pompierii chemați să-i stingă incendiul care i-a cuprins casa. Ea nu se afla în casă, la momentul izbucnirii incendiului.

Fiind anunţată că i-a luat foc casa, Sorina a avut un comentariu dur la adresa pompierilor care se luptau cu flăcările, precizând nemulţumită că în faţa casei sunt patru maşini de pompieri, însă se acţionează cu un singur furtun, anunță Observator TV.
(Video) Cântăreaţa de manele Sorina, supărată pe pompieri, după ce i-a luat foc casa: "Dacă aveam furtun, opream eu imediat. Au venit patru maşini şi doar cu un singur furtun...” 1

Ajunsă ulterior la locuinţa sa, cântăreaţa de manele Sorina a precizat că, dacă ar fi avut un furtun în curte ar fi stins ea focul.

“Chiar nu ştiu de la ce a pornit. Eu acum ce am ajuns acasă, m-au anunţat. Şi pompierii, uite, au venit patru maşini şi doar cu un singur furtun. Dacă aveam furtun în curte opream eu imediat”, a declarat Sorina.

Focul s-a extins şi la o casă din imediata apropiere, însă a fost eliminat în scurt timp de pompieri.

“Am fost solicitați să intervenim la pentru lichidarea unui incendiu la o casă din mun. Timisoara, str. Noua. La fața locului s-au deplasat de urgență 3 autospeciale de stingere, o autoscara, 2 echipaje SMURD și 20 pompieri. Incendiul se manifesta la partea superioara a imobilului pe o suprafata de 100 mp. Se actioneaza pentru limitare și stingere. Nu au fost inregistrate victime. Cu privire la cauza probabilă de incendiu, revenim cu detalii dupa finalizarea interventiei”, a informat în momentul intervenţiei ISU Timiş.

Vezi aici video:

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!