(Audio) Mesaj nou pe pagina Cristinei Țopescu. „Da. Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii, a reușit să plătească o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare… Cristina nu avea serviciu, îngrijea în 2015, 12 căței plus hrănea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea …”

Un nou mesaj a fost postat pe Pagina de Facebook a Cristinei Țopescu de către prietena sa.

„Numele meu este Diana Maria. De formație sunt jurnalist. Am lucrat Evenimentul zilei, biroul de presă Iași, sub conducerea domnului Daniel Condurache, la Gazeta de Sud si din 2004 am trecut în online. Pe Cristina Țopescu am cunoscut-o în 2015 la primul marș Colectiv care a fost organizat de una din prietenele și vecinele mele, Oana Voicu. Ea se afla printre organizatori.

Atunci ne-am cunoscut (…) și a fost un fel de amor la prima vedere, pentru că în momentul în care Cristina a aflat că eu am o boxeriță și o maidaneză adoptată m-a văzut și m-a privit altfel, pentru că așa era Cris”, începe relatarea prietena Cristinei Țopescu, într-un fișier audio postat pe pe pagina de Facebook oficială a jurnalistei, potrivit stiridiaspora.ro.

(Audio) Mesaj nou pe pagina Cristinei Țopescu. „Da. Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii, a reușit să plătească o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare... Cristina nu avea serviciu, îngrijea în 2015, 12 căței plus hrănea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea ...” 1

Cristina Țopescu a trebuit să părăsească Antena 3, iar la acel moment a primit mai multe oferte de locuri de muncă. După ce a demisionat, jurnalista a crezut că își va găsi o slujbă, spune prietena sa.

„Au fost vorbe în vânt. Îi văd pe mulți dintre foștii noștri colegi de breaslă cum plâng la televizor și cum vorbesc despre veleitățile de mare jurnalist ale Cristinei Țopescu. Dacă ați fi considerat-o un mare jurnalist și dacă ați fi iubit-o, ați fi ajutat-o în acești ultimi ani în care i-a fost îngrozitor de greu. I-ați promis lucruri, i-ați promis colaborări și când Cristina vă suna să vă întrebe dacă se concretizează acele planuri făcute împreună, voi nu mai răspundeați la telefoane și la mesaje”, mai scrie aceasta.

Cei care i-au promis colaborări, proiecte pentru copii, pentru animale, spații pentru ONG-uri, proiecte care trebuiau să dețină numele „Cristian Țopescu” au fost simple promisiuni.

„Monica Pop a spus că draga noastră Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu, îngrijea în 2015, 12 căței plus hrănea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilități, benzină și câte un pachet de țigări. Ei nu îi trebuia nimic.

Toți banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căței, tratamente. Se vorbește despre o Cristina Țopescu pătimașă, a fost un conglomerat antagonic de stări, de trăiri, de inteligență scliptoare, dublată de o sensibilitate anume, dar și de duritate si agresivitata.

Da. Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii, a reușit să plătească o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare”, mai spune aceasta.

După ce a pierdul jobul și după ce a murit Cristian Țopescu, depresia jurnalistei s-a accentuat, mai spune sursa citată. Însă jurnalista nu s-a sinucis, atrage atenția Diana Maria.

„Cum să nu devină Cristina tristă când, după ce a murit tatăl ei toți prietenii au sunat-o. Unul nu a intrebat-o, deși știau că nu lucrează: Cristina, ai cu ce să îți plătești chiria, ai unde să stai? Numele sonore care fac azi rating cu numele Cristinei și-au prezentat condoleanțe. (…) Am hrănit-o pe Cristina, am dormit cu Cristina pentru că era dărâmată. (…) Nu spuneți prostii despre Cristina, pentru că nu ați cunoscut-o”, spune prietena jurnalistei.

Aceasta explică și de ce vreme de 3 săptămâni nu a vorbit cu Cristina Țopescu: „Cristina își găsise serviciu, era fericită. (…) Era un fel de mini club între vecine. Mă intreba: ai văzut-o pe Cristina? „Nu am văzut-o din data de 19. (…) Stai s-o sun și eu”. Telefoanele sunau în gol. Am conchis că e posibil să fie supărată pe noi pentru că nu ii făcusem o invitație expres de sărbători. (…) Nu mi-am făcut griji pentru că o vedeam activă pe Whatsapp. pe Facebook. Am vorbit cu Ina (…) relaxat. Nu ne țineam în chingi, erau lucruri relaxate. Am dat o raită, cățeii se vedeau, dar nu părea nimic suspect. Dumincă însă când am sunat iarăși, i-am trimis mesaje, îi lăsasem și un bilet în ușă. Nu am primit niciun răspuns. (…) Cristina nu avusese probleme de sănătate majore, analizele erau ok. Eu țipam „Cristina!”. Ina, prietena noastră comună a spus că poate a plecat în străinătate”.


Revenim cu detalii!

Dr. psihoterapeut Cătălin Ilie: „Atunci când PIERZI TOTUL ÎN VIAȚĂ…pentru ca tu ști totul despre DEPRESIE !
Depresia este cea mai cruntă boală posibilă, este mârșavă, murdară, va ia învăluit iar ce este mai urât este ca va păcălește lăsându-vă sa credeți…”LA’S CA TREC EU CUMVA PESTE ASTA”
Din păcate va spun și va repet…NU AVEȚI CUM!
Atunci când depresia a apărut in viața voastră ea a trecut deja prin câteva etape care au făcut-o sa fie deja …STABILĂ!
Atacurile de panica, anxietatea sunt doar câteva indicii și de ce nu însăși depresia sub alte forme !

Mecanismul uman dispune de câteva metode de vindecare ( de aceea auziți cu ușurintă cum alții se laudă…” aaaa…eu am trecut Draga de asta ușor faci aia , dregi ailanta și…gata ) însă aceste mecanisme de copy paste…NU MAI FUNCȚIONEAZĂ LA IN MOMENT DAT !
De aceea DEPRESIA “reapare” și toți oamenii care se laudat cum au depășit ei…vor cădea in groapa săpată…DE EI ÎNSĂȘI !
De ce ?

Simplu …PROBLEMELE APARIȚIEI DEPRESIEI NU SE VINDECA DE LA SINE, NU POT FI UITATEA, ÎNGROPATE SAU ADORMITE CU…MEDICAMENTE!
De aceea aceste revin cu forța mai mare și mai virulent când ies din starea de falsa “ reminiscență “!

Mai mult decât atât…PROBLEMELE VOASTRE SE DUBLEZA DACĂ NU SE TRIPLEAZĂ …pentru ca la ce aveați….SE ADUNA ȘI SE CUMULEAZĂ!
Stați liniștiti răutatea umană “ va răscolește “ …NU VREAU SA CA ADUC IN CABINETUL MEU !!!

Vreau doar sa nu va mai amăgiti ca “exista tratamente miraculoase “ care sa va scoată din aceasta situație !
PANA NU VA CONFRUNTAȚI CU PROBLEMA, O VIZUALIZAȚI, O ACCEPTAȚI, O ÎNȚELEGEȚI , VI-O ASUMAȚI, IERTATI ȘI LUCRAȚI CU TEHNICI SPECIALE CE VI SE POTRIVESC DOAR VOUĂ!!!!!!! ȘI NUMAI VOUĂ ȘI PROBLEMEI VOASTRE…totul va fi degeaba!

Da! O sa ajungeți sa va distrugeți viața, viața voastră și a celor din apropierea voastră datorită încăpățânării cu care va agățați de faptul “ ca voi aveți dreptate , ca alții au greșit, ca și alții trec prin asta dar nu ca voi…ETC) deci o sa VA VICTIMIZAȚI CĂUTÂND SCUZE…ȘI NICIDECUM SOLUȚII !
Va spun țațe acestea ca sa nu ajungeți sa fie…PREA TÂRZIU!
www.psihoterapietimisoara.ro

Speranța nu moare ultima in aceasta situație din păcate se ajunge…”