Asociația Kola Kariola: „Draga Cristina, nu o sa-ți spun ca te-am iubit, așa cum o fac unii care n-au avut nicio treaba cu tine..Sunt împăcat sufletește ca te-am ajutat atât cat am putut, când am putut, cu câțiva cățeluși, si îți jur ca voi avea grija de ei ca de ochii din cap. Nimic nu te mai …”

Cristina Țopescu va fi incinerată astăzi

Kola Kariola: „Draga Cristina, nu o sa-ți spun ca te-am iubit, așa cum o fac unii care n-au avut nicio treaba cu tine, dar iti spun din tot sufletul ca te-am respectat pentru Omul care ai fost, pentru cariera ta de jurnalist si ca te-am apreciat enorm pentru dragostea fata de animale, animale in folosul carora ti-ai dedicat toate resursele emotionale si materiale.

Asociația Kola Kariola: „Draga Cristina, nu o sa-ți spun ca te-am iubit, așa cum o fac unii care n-au avut nicio treaba cu tine..Sunt împăcat sufletește ca te-am ajutat atât cat am putut, când am putut, cu câțiva cățeluși, si îți jur ca voi avea grija de ei ca de ochii din cap. Nimic nu te mai ...” 1

Sunt împăcat sufletește ca te-am ajutat atât cat am putut, când am putut, cu câțiva cățeluși, si îți jur ca voi avea grija de ei ca de ochii din cap. Nimic nu te mai intoarce inapoi, dar iti promit ca o sa-mi dau toata silinta, ca aici, pe pamant, lucrurile sa se schimbe in bine pentru sufletele pe care le-ai idolatrizat.

Dumnezeu sa te ierte, drum lin catre Ingeri, sa ne ierti pe toti cei care poate am gresit sau te-am tratat cateodata asa cum nu meritai.
Ne vom revedea, candva…..

Joi, pana la ora 10.00 mai puteți merge cu o floare…”

Medicul cardiolog Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a explicat, la Antena 1, care ar putea fi cauza morții Cristinei Țopescu, în condițiile în care necropsia inimii jurnalistei a arătat că era vorba despre o „inimă mai grasă” decât ar fi fost normal.

Asociația Kola Kariola: „Draga Cristina, nu o sa-ți spun ca te-am iubit, așa cum o fac unii care n-au avut nicio treaba cu tine..Sunt împăcat sufletește ca te-am ajutat atât cat am putut, când am putut, cu câțiva cățeluși, si îți jur ca voi avea grija de ei ca de ochii din cap. Nimic nu te mai ...” 2

„Încărcarea grasă a inimii este o condiție anatomică relativ frecventă care nu are neapărat o implicație patologică. Ea se poate asocia uneori, dar nu în mod obligatoriu și poate să predispună la tulburări de ritm cardiac care să conducă și la oprirea cardiacă”, a explicat Horațiu Moldovan.