Apel disperat al Cristinei Ţopescu înainte să moară: „Am făcut atac de panică…mi se încleștează maxilarele si nu pot sa respir si nici nu sunt genul sa chem salvarea si nici nu vreau sa chem, n-am cum, cu atâția caței, cine dracu intra aici. Sper sa îmi revin. Dar ăsta mă omoară cu zile, deci asta e un …”

(Last Updated On: January 13, 2020)

Cristina Ţopescu i-a transmis cu câteva zile înainte să moară, un mesaj pe Whatsapp amicului ei, Marius Chircă, de la Asociatia Pentru Protectia Animalelor KOLA KARIOLA.

România TV a intrat în posesia ultimelor înregistări din viaţa Cristinei Țopescu. Disperată, cerea ajutorul şi spunea cum este terorizată. Vorbeşte inclusiv despre omul care a nenorocit-o, cum se lupta cu el şi spunea că o să moară cu el de gât. Sunt inregistări tulburătoare în care Cristina Ţopescu vorbeşte inclusiv depre boala ei şi de ce se temea să cheme ambulanţa.

Apel disperat al Cristinei Ţopescu înainte să moară: „Am făcut atac de panică...mi se încleștează maxilarele si nu pot sa respir si nici nu sunt genul sa chem salvarea si nici nu vreau sa chem, n-am cum, cu atâția caței, cine dracu intra aici.  Sper sa îmi revin. Dar ăsta mă omoară cu zile, deci asta e un ...” 1

Cristina Țopescu, potrivit RTV:
“Iartă-ma ca te bat la cap dar, nu mai știu ce sa fac, ieri am făcut atac de panică, am reușit sa ma pun pe picioare, sa fac emisiunea. Azi dimineață am făcut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat, mi se încleștează maxilarele si nu pot sa respir si nici nu sunt genul sa chem salvarea si nici nu vreau sa chem, n-am cum, cu atâția caței, cine dracu intra aici.

Sper sa îmi revin. Dar ăsta mă omoară cu zile, deci asta e un nenorocit, pur si simplu, ca pana acuma, îți dai seama ca a terminat cu aia de la DSV daca e adevărat.
Si nu-mi da nici măcar un mesaj, si nu știu ce se întâmplă cu fetita si mi-e mie acuma rău, dar când îmi revin îl ia mama dracu ca daca asta își imaginează ca eu sunt genul care doar plâng si ma resemnez, se înșală, crede-ma.

Dar nu stiu ce sa mai fac acum. Te rog din suflet, cand termini treaba, da-mi un semn, merci”.