Andreea Marin, despre Cristina Țopescu: „Sunt departe, m-am rupt de cotidian, aflu știri de acasa mai greu, dar cerul e deasupra noastră oriunde am fi… Doi oameni extraordinari, îngeri acum, sunt din nou împreună

(Last Updated On: January 13, 2020)

Cristina Țopescu a făst găsită moartă ieri seară, în locuința ei. Vecinii care au alertat autoritățile spun că nu au mai văzut-o de aproximativ 3 săptămâni.

Urmează să fie efectuată expertiza medico-legală. De asemenea, va fi deschis un dosar penal pentru a se afla împrejurările în care a murit jurnalista.

Andreea Marin, despre Cristina Țopescu: „Sunt departe, m-am rupt de cotidian, aflu știri de acasa mai greu, dar cerul e deasupra noastră oriunde am fi... Doi oameni extraordinari, îngeri acum, sunt din nou împreună 1

La aflarea veștii, Andreea Marin a scris: „Sunt departe, m-am rupt de cotidian, aflu știri de acasa mai greu, dar cerul e deasupra noastră oriunde am fi… Doi oameni extraordinari, îngeri acum, sunt din nou împreună… Dumnezeu să-i odihnească…”

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1870-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din București.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta ”Focus”, principala emisiune de știri a televiziunii. În 1989 a încercat să fugă din România și a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.

Ministerul Afacerilor Interne, Romania: „Pe 22 Decembrie 2019, în ultima ei prezență în spațiul public, Cristina Țopescu se afla în fața Ministerului Afacerilor Interne în semn de respect pentru Eroii Revoluției Române.

În acea seară, pe pagina ei de Facebook a scris:
“- Am citit azi, la comemorarea din Pța Revolutiei, 80 de nume ale eroilor nostri, am fost onorata, alaturi de multi oameni minunati care au fost acolo.
Toți cei 1142 de martiri sunt ingerii nostri si vor fi ingerii acestui popor pentru totdeauna, ei ne-au redat LIBERTATEA!😓”

Cât de dură și dureroasă a fost vestea primită!

Dumnezeu să te odihnească!”