Ana-Maria Branza: „Cât timp noi plângem după zăpadă, doi copii minunați se bucură de ea în Elveția și de o performanță extraordinară pentru România. Georgeta Popescu 🥇 și Andrei Nica 🥇 au câștigat medaliile de aur în proba de monobob!!! Maxime FELICITĂRI…”

România a câștigat două medalii de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne. Ambele medalii au venit la proba de monobob.

Georgeta Popescu și Andrei Nica sunt cei doi campioni români.

Ana Maria Branza a scris pe Facebook: „Jocurile Olimpice de Tineret, Lausanne 2020

Cât timp noi plângem după zăpadă, doi copii minunați se bucură de ea în Elveția și de o performanță extraordinară pentru România.

Ana-Maria Branza: „Cât timp noi plângem după zăpadă, doi copii minunați se bucură de ea în Elveția și de o performanță extraordinară pentru România. Georgeta Popescu 🥇 și Andrei Nica 🥇 au câștigat medaliile de aur în proba de monobob!!!  Maxime FELICITĂRI...” 1

Georgeta Popescu 🥇 și Andrei Nica 🥇 au câștigat medaliile de aur în proba de monobob!!!

Maxime FELICITĂRI vouă și domnilor antrenori, Cezar Popescu și Dan Scurtu 👏👏👏”

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman: „Bucuria copiilor atinge sufletul. Oamenii mari oftează fericiți. Unii râd, alții plâng… din același motiv. Nimic nu e mai frumos în sport ca această stare. Povestea lor e istorie. Georgeta Popescu și Andrei Nica au atins un vis.

Asemenea, antrenorii Cezar Popescu și Dan Scurtu. La Saint Moritz, imnul României a răsunat de două ori. Istoria sporturilor de iarnă din România s-a scris în viteză, imaginile noastre rămân.. .21 de minute de istorie. Merită sa-i vedeți, merită să-i felicitați!

Doi campioni olimpici de tineret la monobob, copii frumoși și respectoși, copii cărora sportul le-a schimbat viața. În bine! Bravo lor, felicitări! Succes mai departe!”