Adelin Petrisor: „Joi va fi incinerată Cristina Topescu. Nu am fost prieteni. Observ că acum, după moarte, Cristina are prieteni fără număr, iar multă lume de prin presă și de pe net regretă pierderea “unui mare jurnalist”. Sincer, nu știu exact cât…”

Jurnalistul Adelin Petrișor remarcă multitudinea de prieteni ai Cristinei Țopescu, după moartea acesteia.

Adelin Petrisor: „Joi va fi incinerată Cristina Topescu. Nu am fost prieteni. Cred că am stat de vorbă de vreo 3-4 ori. Prima dată m-a invitat să demonstrăm pentru jurnaliștii de la Prima TV care fuseseră răpiți în Irak.

Adelin Petrisor: „Joi va fi incinerată Cristina Topescu. Nu am fost prieteni. Observ că acum, după moarte, Cristina are prieteni fără număr, iar multă lume de prin presă și de pe net regretă pierderea “unui mare jurnalist”. Sincer, nu știu exact cât...” 1

Ulterior, prin 2016, m-a invitat de câteva ori la emisiunea ei “Dincolo de știri” de la Antena 3. Observ că acum, după moarte, Cristina are prieteni fără număr, iar multă lume de prin presă și de pe net regretă pierderea “unui mare jurnalist”.

Exact ca-n cazul lui Mile Cărpenișan. În ultimii ani de viață fostul meu coleg s-a chinuit fără succes să-și găsească loc într-o redacție. După moarte însă, inclusiv cei care i-au trântit ușile-n nas l-au lăudat, au lăcrimat ipocrit și l-au propus pentru decorare.

Sincer, nu știu exact cât de mare jurnalist a fost Cristina. Măsurători exacte și topuri nu se prea pot face. Știu sigur că a fost un bun prezentator de știri și un moderator civilizat, echilibrat, fără isterii, lucrur rar in actualul piesaj mediatic. Odihnește-te în pace, Cristina!”

Potrivit Kanal D, Cristina Țopescu va fi incinerată, la fel cum s-a întâmplat și în cazul tatălui ei, Cristian Țopescu, la crematoriul din Vitan Bârzești.