Adelin Petrisor: „Am văzut cum amicul meu a fost luat pe sus de un schior care venea foarte tare din spate. Cel care a provocat accidentul era trecut de 60 de ani, avea binișor peste 100 de kg, purta fes, nu cască și era genul acela care se dă tare, deși nu stăpânește schiurile. I-am ajutat pe amândoi să adune bețele, schiurile, ochelarii voinicului. La plecare, în loc să-și ceară scuze, schiorul cu fes i-a aruncat amicului meu”:

Schiul este un sport periculos, iar un exemplu celebru în acest sens este cel al lui Michael Schumacher.

Deși la noi este privit mai mult ca un obicei cotidian, schiul poate pune viața în pericol.

Adelin Petrisor a scris pe Facebook: „Este cunoscută regula că pe orice pârtie cel din deal îl ferește pe cel din vale. Este și foarte clar de ce. Este “puțin” mai complicat să vezi cu ceafa. Ieri, m-am întâlnit în #ValeaSoarelui cu un amic din presă, un fotograf de știri foarte bun.

Adelin Petrisor: „Am văzut cum amicul meu a fost luat pe sus de un schior care venea foarte tare din spate. Cel care a provocat accidentul era trecut de 60 de ani, avea binișor peste 100 de kg, purta fes, nu cască și era genul acela care se dă tare, deși nu stăpânește schiurile.  I-am ajutat pe amândoi să adune bețele, schiurile, ochelarii voinicului. La plecare, în loc să-și ceară scuze, schiorul cu fes i-a aruncat amicului meu”: 1
(foto esky.ro)

Omul schiază bine, bine. Ne-am dat de câteva ori împreună. La un moment dat, am văzut cum amicul meu a fost luat pe sus de un schior care venea foarte tare din spate. Mare minune că niciunul nu s-a rănit grav. Cel care a provocat accidentul era trecut de 60 de ani, avea binișor peste 100 de kg, purta fes, nu cască și era genul acela care se dă tare, deși nu stăpânește schiurile.

I-am ajutat pe amândoi să adune bețele, schiurile, ochelarii voinicului. La plecare, în loc să-și ceară scuze, schiorul cu fes i-a aruncat amicului meu:

– Și să știi că ne-am ciocnit pentru că prea te întinzi pe toată pârtia!

Mda, dacă ne-am da seama că suntem proști, am fi deja ușor deștepți.🤣”