(Video) 4 frați au murit arși de vii în casă. Cel mai mic avea doar 4 luni. Pompierii SMURD nu au putut să-i salveze

Scene dramatice miercuri seara. 4 frați au murit arși de vii, în casă, în cartierul Elisabetin din Timişoara. Lăsaţi nesupravegheaţi de părinţi, patru fraţi au murit arşi de vii, după ce casa lor a fost cuprinsă de flăcări. Cel mai mic avea doar 4 luni, iar cel mai mare 6 ani.

Părinţii nu erau acasă, cei patru copii fiind lăsaţi în grija fratelui cel mare, de 14 ani. De altfel, el a fost singurul care a supravieţuit infernului, anunță Observator TV.

(Video) 4 frați au murit arși de vii în casă. Cel mai mic avea doar 4 luni. Pompierii SMURD nu au putut să-i salveze 1

În momentul izbucnirii incendiului, băiatul plecase la bucătărie să încălzească lapte fraţilor săi. Când s-a întors nu a mai putut nici măcar să intre în cameră. Disperat că fraţii lui au rămas captivi înăuntru, băiatul a ieşit în stradă şi a început să strige după ajutor.

“Băiatul a zis că era cu copii în casă, s-a dus la bucătărie să ia lapte pentru cel mic. Când s-a întors deja nu mai putea să intre în dormitor, fumul era deja prea gros și a trebuit să iasă afară, s-a dus direct la vecin. Copii erau singuri, mama a venit la vreo 10-15 minute după ce a ieșit băiatul afară, probabil a sunat-o. Era disperată când a ajuns, a intrat în casă, dar n-a putut să înainteze prea mult, era fum gros”, a declarat un martor.

Alexandra avea 6 ani, Andrei – 4 ani, Antonia împlinise chiar ieri 2 ani, iar Adrian avea doar 4 luni. Doar mezinul familiei era copilul bărbatului cu care femeia trăia în prezent.

Vezi aici Video postat de pressalert pe Youtube.com:

Vezi aici Video:

După cercetările la faţa locului, pompierii au stabilit că focul a izbucnit de la sobă.