3 câini morți găsiți în casa Cristinei Țopescu! Lucian Mândruță: „Să mori singură…Si sa te gasească cineva după 3 săptămâni, pentru ca, deși te cunoaște o tara întreagă, in 3 săptămâni n-a bătut nimeni la ușă, nu s-a îngrijorat nimeni destul, n-a fost nimeni insistent de Anul Nou cu o urare… Nu-i mai …”

(Last Updated On: January 13, 2020)

Cristina Țopescu a fost găsită decedată duminică seara. Ar fi murit de câteva zile. Pro TV anunță că aceasta locuia singură, iar în casă au mai fost găsiți trei câini morți, conform primelor informații. Alți cinci câini au fost găsiți în viață.

Lucian Mindruta, pre Facebook: „Ce-nseamna si gloria asta a luminii televizorului…
Sa ai, la 30 de ani, milioane de spectatori, sa te salute lumea pe strada la 40, sa devii activista civica dupa 50, sa iesi la marsuri si mitinguri cu sute de mii de oameni…

3 câini morți găsiți în casa Cristinei Țopescu! Lucian Mândruță: „Să mori singură...Si sa te gasească cineva după 3 săptămâni, pentru ca, deși te cunoaște o tara întreagă, in 3 săptămâni n-a bătut nimeni la ușă, nu s-a îngrijorat nimeni destul, n-a fost nimeni insistent de Anul Nou cu o urare...  Nu-i mai ...” 1

Si să mori singură.
Si sa te gasească cineva după 3 săptămâni, pentru ca, deși te cunoaște o tara întreagă, in 3 săptămâni n-a bătut nimeni la ușă, nu s-a îngrijorat nimeni destul, n-a fost nimeni insistent de Anul Nou cu o urare…

Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri.
Cu o moarte sunt datori si ei, ba chiar, uite, si cu o mare singuratate!”

Lucian Mândruță, la Digi 24, preluat de wowbiz.ro: „Două săptămâni, mă șochează că nimeni nu i-a mai bătut la ușă de atâta timp. Am cunoscut-o la televizor, apoi am auzit povestile cu fuga ei și cu pușcăria ei.

Apoi am prezentat jurnale. Am lucrat cu ea pe externe, era foarte bună pe engleză și făceam și știri foarte bune cu ea. Era un om bun și asta mă șochează cel mai tare la ea… să fie singură de Crăciun.”

Marina Almășan pentru CANCAN.RO: Sunt uluită. Nu mi-am revenit nici acum. Am fost colege bune, comunicam, dar nu eram prietene. L-am apreciat pe tatăl ei cu care am avut mai multe proiecte. Îmi pare tare rău… egenerația mea… Probabil a fost într-o depresie. Mai ales acum, în perioada sărbătorilor. Nu este bine să stai singur. Chiar îmi pare rău”.

Cornelia Crevean: „Cum sa mori ? De ce?
Imi este ciuda de nu mai pot,imi pare atât de rău !

Nici nu am cuvinte…
Chiar nu am cuvinte !
Un jurnalist de excepție !

Un jurnalist care a făcut atât de multe pentru aceasta țara !
Dumnezeu sa te primească in brațele lui,draga mea !”

Nicu Alifantis: „A încetat din viață Cristina Țopescu, o femeie deosebită, puternică și o mare iubitoare de suflete! Dumnezeu să te-odihnească, Cristina și să te țină în brațele sale!”