(Last Updated On: January 27, 2020)

Damian Butnariu, primarul comunei ieșene Mogoșești Siret, care a recunoscut în instanță că a făcut sex cu două tinere chiar în sediul Primăriei, a fost exclus din PNL Iași. Cu greu, a fost exclus doar la presiunea opiniei publice.

„E o situație regretabilă ce s-a întâmplat în ultimul timp cu primarul de la Mogosești. Așa cum am promis, în primul Birou Politic Județean care a avut loc după publicarea acestei situații am luat decizia în unanimitate de a-l exclude pe primarul comunei Mogosesti Siret și bineînțeles că motivul este de încălcare a valorilor și principiilor și a codului etic al PNL”, a declarat Romeo Vatră, purtătorul de cuvânt al PNL Iași, citat de digi24.ro.

Afară din PNL. Primarul care a recunoscut că a făcut sex cu două tinere în Primărie a fost exclus din partid 1

Primarul comunei Mogoşeşti Siret a recunoscut în instanţă, unde era audiat ca martor într-un dosar în care erau judecate cinci persoane pentru trafic de minori şi complicitate la viol, că a întreţinut relaţii sexuale cu două fete chiar în sediul Primăriei.

Totul a plecat de la o plângere a uneia dintre fete împotriva unuia dintre inculpaţi.

„Martorul a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei, cu numita (..) şi cu persoana vătămată (…), care i-au fost aduse de către inculpatul (…) plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei”, potrivit motivării.