Vrei? Coabitare Iohannis-PSD, anunțată de condamnatul Adrian Năstase, invitat la Cotroceni, de Ziua Națională. Catalin Avramescu: „Văzut cu sacii în căruță, Klaus Iohannis continuă să îi sfideze pe români și să colaboreze cu PSD-ul…Nu știu alții cum sunt, dar eu nu îmi amintesc ca pe timpul cât am fost șeful Cancelariei prezidențiale ….”

Val de revoltă după e Klaus Iohannis l-a invitat la Cotroceni, de Ziua Națională, pe condamnatul penal Adrian Năstase. Fostul premier anunță chiar o coabitare PSD-Iohannis.

Adrian Năsase, citat de DCNews: „Am fost invitat, aseară, si am participat la Receptia oferită de presedintele Iohannis, cu prilejul Zilei nationale a României, la Palatul Cotroceni.

Vrei? Coabitare Iohannis-PSD, anunțată de condamnatul Adrian Năstase, invitat la Cotroceni, de Ziua Națională. Catalin Avramescu: „Văzut cu sacii în căruță, Klaus Iohannis continuă să îi sfideze pe români și să colaboreze cu PSD-ul...Nu știu alții cum sunt, dar eu nu îmi amintesc ca pe timpul cât am fost șeful Cancelariei prezidențiale ....” 1

După recentele alegeri, vor urma cinci ani cu Iohannis – presedinte la Cotroceni. România va avea nevoie de intelepciune si de liniste pentru a construi. „Coabitarea” nu inseamnă doar relatia dintre presedinte si premier, de culori diferite. Ea poate inseamna si o relatie civilizată între presedinte si principalul partid de opozitie. Cu conditia ca Iohannis să renunte la retorica din campanie privitoare la PSD.

Discursul său, de aseară, a fost unul „normal” pentru o astfel de ceremonie, organizată cu ocazia Zilei nationale.

Vom vedea mai departe…”

Catalin Avramescu: „Văzut cu sacii în căruță, Klaus Iohannis continuă să îi sfideze pe români și să colaboreze cu PSD-ul. De Ziua Națională l-a invitat la Palatul Cotroceni pe infractorul Adrian Năstase.

Vrei? Coabitare Iohannis-PSD, anunțată de condamnatul Adrian Năstase, invitat la Cotroceni, de Ziua Națională. Catalin Avramescu: „Văzut cu sacii în căruță, Klaus Iohannis continuă să îi sfideze pe români și să colaboreze cu PSD-ul...Nu știu alții cum sunt, dar eu nu îmi amintesc ca pe timpul cât am fost șeful Cancelariei prezidențiale ....” 2

Administrația Prezidențială a pretins apoi că a fost invitat în ”calitate de decorat cu Ordinul Național Steaua României în grad de Mare Cruce”.
Nu știu alții cum sunt, dar eu nu îmi amintesc ca pe timpul cât am fost șeful Cancelariei prezidențiale …. Năstase să fi fost invitat la Ziua Națională.
PS: L-a invitat și pe Liviu Pop-Genuche! Mon Dieu!”

Radu Vancu: „Mi-a părut rău că nu am putut să merg la recepția de la Cotroceni – și am prezentat scuze că (pentru a treia oară la rând) am fost nevoit să refuz o invitație a Administrației Prezidențiale. Nu voiam să fie interpretată greșit absența mea repetată.

Acum, văzând surâsul autoadulator al lui Adrian Năstase de la Cotroceni, îmi pare cât se poate de bine că zeii coincidențelor nu mi-au permis să merg.

P.S. Înțeleg foarte bine că președintele Iohannis nu putea să-i refuze prezența, dat fiind că A.N. este membru al Ordinului Național “Steaua României” – așa că nici vorbă să-i reproșez asta.

Dar cred că ar trebui modificat de urgență statutul acestui Ordin – orice condamnat penal s-ar cuveni să fie de îndată exclus din acest Ordin & să piardă implicit toate privilegiile aferente”.