(Video) Incendiu puternic la sala de nunți a cântăreţei Angela Rusu. Flăcările uriașe au distrus sala de 650,000 de euro la care erau așteptate 500 de persoane

Incendiu puternic sâmbătă. O sală de nunți, de 650,000 de euro, a ars .

Un incendiu a cuprins, sâmbătă, sala de evenimente a cântăreţei de muzică populară Angela Rusu, din Gherla. Flăcările au distrus întregul acoperiş, pe o suprafaţă de 1000 de metri pătraţi, dar şi interiorul, anunță Gandul.info.

(Video) Incendiu puternic la sala de nunți a cântăreţei Angela Rusu. Flăcările uriașe au distrus sala de 650,000 de euro la care erau așteptate 500 de persoane 1

„Pompierii de la ISU Cluj au intervenit sâmbătă cu 5 autospeciale, plus 4 echipaje ale Serviciului de Voluntari Situaţii de Urgenţă (SVSU) Gherla, un SMURD şi o ambulanţă SAJ Cluj pentru a stinge flăcările la o sală de evenimente din Gherla. Flăcările au distrus întreg acoperişul pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi. Acesta era din tablă zincată pe structură de lemn. Nu au fost evacuate persoane şi nici nu au fost victime”, au spus pompierii clujeni.

Potrivit acestora, a fost afectat şi interiorul sălii.

Sala de evenimente aparţine cântăreţei de muzică populară Angela Rusu şi a fost inaugurată în luna mai 2019, în urma unei investiţii de 650.000 de euro. Sala are o capacitate de 400 de persoane.

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!