(Video) 300 de euro biletul. Vlad Sarca: „Rusine Tarom! In aceasta dimineață sunt 0 grade si Tarom s-a gândit sa ne facă o surpriza, si anume sa mergem pe jos peste 200 m in frig precum fac companiile low cost. In tot acest timp o grămadă de angajați Tarom stau degeaba pe posturi caldutze.Va amintesc ca nu sunteți o companie low cost si așteptările noastre sunt …”

Un client TAROM este nemulțumit de faptul că a fost tratat ca un pasager low cost chiar dacă a plătit 300 de euro pentru un bilet.

Vlad Sarca: „Rusine Tarom! In aceasta dimineață sunt 0 grade C in Oradea si Tarom s-a gândit sa ne facă o surpriza, si anume sa mergem pe jos peste 200 m in frig precum fac companiile low cost.
(Video) 300 de euro biletul. Vlad Sarca: „Rusine Tarom! In aceasta dimineață sunt 0 grade si Tarom s-a gândit sa ne facă o surpriza, si anume sa mergem pe jos peste 200 m in frig precum fac companiile low cost.  In tot acest timp o grămadă de angajați Tarom stau degeaba pe posturi caldutze.Va amintesc ca nu sunteți o companie low cost si așteptările noastre sunt ...” 1

In tot acest timp o grămadă de angajați Tarom stau degeaba pe posturi caldutze.Va amintesc ca nu sunteți o companie low cost si așteptările noastre sunt altele având in vedere ca uneori un zbor Oradea – Bucuresti dus întors costa peste 300 Euro pentru un loc la coach.

Personalul aeroportului a declarat in mod neoficial ca Tarom i-a instruit ca doar in caz de ploaie sa utilizeze autobusul”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!