Vasilica Lia: „Astazi am fost in Germania orasul Konstanz dupa mici cumparaturi. La magazinul Kaufland m gasit in meniul lor si mici, cartofi prajiti si o bautura racoritoare sau apa la pretul de 3.90 Euro. Nu m-am putut abtine si mi-am cumparat o portie. Surpriza:”

(Last Updated On: January 5, 2020)

Atât de îndrăgiți de români, micii au ajuns să fie comercializați și în Germania. La magazinul Kaufland dintr-un oraș german se găsesc mici de vânzare.

Vasilica Lia Pabouctsoglou a scris pe Facebook: „Astazi am fost in Germania orasul Konstanz dupa mici cumparaturi.

La magazinul Kaufland este un inbis si din intamplare am gasit in meniul lor si mici, cartofi prajiti si o bautura racoritoare sau apa la pretul de 3.90 Euro.

Vasilica Lia: „Astazi am fost in Germania orasul Konstanz dupa mici cumparaturi. La magazinul Kaufland  m gasit in meniul lor si mici, cartofi prajiti si o bautura racoritoare sau apa la pretul de 3.90 Euro. Nu m-am putut abtine si mi-am cumparat o portie. Surpriza:” 1

Nu m-am putut abtine si mi-am cumparat o portie. Surpriza: au fost exceptionali. Cam asa ca cei preferati de mine din piata mare din Galati. Am aflat ca se gasesc de vanzare in magazin.

Si asa a fost 900 gr. Ptr 5.99 Euro.Ma bucur ca au inceput sa se promoveze si produse traditionelle romanesti pe piata europeana. Sper sa gasesc si alte Produkte in curand. O seara buna.”