Kovesi câștigă iar! Adina Florea s-a retras din procedura de numire în funcţia de şef al Secţiei de anchetă

De 7 ori s-a chinuit șefa CSM să o pună pe Adina Florea în funcția de şef al Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţiei. Acum, Adina Florea s-a retras din procedură. Speriată sau plictisită? După pierderea guvernării de către PSD, Adina Florea și-a pierdut sprijinul politic, nu este exclus să-ți primească răsplata pentru măgăriile făcute la adresa Laurei Codruța Kovesi. Fosta șefă DNA este acum șef al procurorilor europeni în tip e fosta șefă a Secției speciale este acum un cimplu procuror.

Procurorul Adina Florea s-a retras din procedura prin care ar fi trebuit să fie numită şef al Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţiei, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare, informează Gândul.info.

Kovesi câștigă iar! Adina Florea s-a retras din procedura de numire în funcţia de şef al Secţiei de anchetă 1

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că Adina Florea s-a retras din procedura de numire în funcţia de şef al Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţiei (SIIJ).

Plenul CSM a avut, de 7 ori pe ordinea de zi validarea rezultatelor concursului pentru şefia SIIJ (câştigat de Adina Florea), însă fără succes.

O parte dintre membrii CSM au boicotat plenul prin absenţa lor, care a dus la neîntrunirea cvorumului, iar în alte şedinţe s-a produs un blocaj deoarece a fost număr egal de voturi pentru ambele opţiuni – „împotrivă” şi „pentru”.

De altfel, recent, Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei, a anunţat că, în cazul în care pe ordinea de zi a unui plen la care va participa va fi inclusă numirea Adinei Florea, acesta va vota „împotrivă”.