Șofer român de TIR din Belgia, în Comă, după ce a fost Strivit de camionul condus de soția care nu deține permis

Momente tragice pentru un șofer român de TIR din Belgia. Acesta a fost de urgență la spital, în comă, după ce a fost zdrobit de TIR-ul condus de soția sa de 23 de ani, care nu deținea permis.

Adrian și Mariana erau în parcarea LAR din localitatea Rekem, relatează site-ul belgian niewsblad.be. De aici urmau să preia o remorcă. La volanul capului tractor, făcând manevrele pentru a se apropia de remorcă, se afla femeia, în timp ce soțul ei, Adrian M. – 33 de ani, se pregătea să cupleze remorca la capul tractor. Probabil că Adrian dădea indicații de jos, însă din păcate lucrurile au mers prost, iar el a fost prins între cabina camionului său și remorca ce trebuia cuplată, fiind practic zdrobit, anunță stiridiaspora.ro.

Șofer român de TIR din Belgia, în Comă, după ce a fost Strivit de camionul condus de soția care nu deține permis 1

Soția lui a alertat imediat serviciile de urgență, iar Adrian a fost transportat în stare critică la spitalul AZ Groeninge din Kortrijk, unde în aceste moment se află în comă indusă. El riscă să își piardă brațul în urma manevrei nereușite a soției.

Medicii se mențin rezervați în privința șanselor sale de supraviețurie. Între timp, soția sa a intrat în vizorul poliției. Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a descoperi cu exactitate dinamica dramaticului accident.