Scandal în USR. O mamă își apără fiica, dată afară de Dan Barna, chiar de ziua ei. „Mai că nu o fac nebună pe fiică-mea (”are grave probleme comportamentale”) :D Băi, mici ceaușiști, așa era și pe vremea de tristă amintire, cei care aveau curajul să-și spună nemulțumirile erau catalogați drept nebuni. Rămâneți, voi, ”normalilor”. Gata, am înțeles de ce nu a ajuns Barna președinte din primul tur. Din cauza …”

(Last Updated On: December 12, 2019)

Scandal monstru în USR. Cea care a reclamat semnăturile false de pe listele „Fără penali”, dată afară din partid. Ea este apărată pe Facebook de mama sa.

În cadrul ședinței Biroului Național, care a avut loc miercuri seara, liderii USR au discutat mai multe subiecte, printre care și unele sesizări depuse împotriva unor membri de partid care au criticat conducerea USR. La finalul ședinței s-a luat decizia excluderii din partid a lui Oli Ardelean, vicepreședinte USR Ilfov, care a criticat în trecut strângerea de semnături false în campania „Fără Penali”, anunță Digi 24.

Scandal în USR. O mamă își apără fiica, dată afară de Dan Barna, chiar de ziua ei. „Mai că nu o fac nebună pe fiică-mea (”are grave probleme comportamentale”) :D Băi, mici ceaușiști, așa era și pe vremea de tristă amintire, cei care aveau curajul să-și spună nemulțumirile erau catalogați drept nebuni. Rămâneți, voi, ”normalilor”.  Gata, am înțeles de ce nu a ajuns Barna președinte din primul tur. Din cauza ...” 1

Lili Crăciun: „Mulți prieteni am în USR de care nici nu știam. Am primit sute de print screen-uri cu conversațiile de pe USR Poiana lui Iocan. Pe Oli au dat-o afară și de pe grup imediat după excludere. 😀 Rău e să fii pupincurist, indiferent că ești în psd, pnl, usr, chechereme.

1. Adoratorii lui Barna, ăia de au strigat să nu plece din fruntea partidului după alegeri – că ”far luminos”, ”tu ne-ai arătat calea”, mai că nu o fac nebună pe fiică-mea (”are grave probleme comportamentale”) 😀 Băi, mici ceaușiști, așa era și pe vremea de tristă amintire, cei care aveau curajul să-și spună nemulțumirile erau catalogați drept nebuni. Rămâneți, voi, ”normalilor”.

2. Gata, am înțeles de ce nu a ajuns Barna președinte din primul tur. Din cauza lui Oli. Dacă nu era Oli să găsească falsurile alea, să tot ceară insistent ca omul care proteja falsurile să fie dat afară, să-și spună nemulțumirile, Barna câștiga alegerile cu 99,99%. Domnule Iohannis, vezi cine te-a făcut președinte? 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

3. Din cauza execuției lui Oli mai mulți membri au anunțat că-și dau demisia. Deci sunt mai mulți ”nebuni”, nu e fiică-mea singura tra la la”.

Oli Ardelean: „Azi e ziua mea. In ciuda mizeriei facute de echipa Barna aseara, am primit multe mesaje de sustinere de la membri decenti din USR. De simt sincer ca e ziua mea (desi ziua in care m-am nascut e alta).

Si-au schimbat poza de profil cu a mea.
Incearca sa gaseasca o solutie.
In ciuda mizeriei lui Barna USR are oameni minunati care vor lupta cat pot ei pentru principiile pe care a fost cladit acest partid”