Salarii tăiate cu 30%! Adriana Dutulescu: „Pentru ca vine Crăciunul si romanii trebuie speriați bine ca din cauza guvernului PNL, nu vor avea bani de mâncare si de cadouri pentru copii…” Ludovic Orban: “Trebuie să faceţi un calcul, care este …”

Scandal guvernamental după ce mai mulți angajați ai ITM-urilor au primit salarii tăiate cu 30%!

Jurnalista Adriana Dutulescu: „Mega mizerie, marca PSD. Angajații de la Inspecția Muncii, prin județe, și-au primit salariile tăiate cu 30%, fără Știința guvernului PNL, pentru ca așa au decis șefii ITM-urilor, numiți in funcții de cine oare, da, de PSD. Pentru ca vine Crăciunul si romanii trebuie speriați bine ca din cauza guvernului PNL, nu vor avea bani de mâncare si de cadouri pentru copii.
PSD, acest partid care se gandeste la binele oamenilor”.

Salarii tăiate cu 30%! Adriana Dutulescu: „Pentru ca vine Crăciunul si romanii trebuie speriați bine ca din cauza guvernului PNL, nu vor avea bani de mâncare si de cadouri pentru copii...” Ludovic Orban: "Trebuie să faceţi un calcul, care este ...” 1

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că banii necesari plăţii integrale a drepturilor salariale ale angajaţilor din inspectoratele de muncă pot fi alocaţi din Fondul de rezervă.

“Trebuie să faceţi un calcul, care este necesarul pentru plata integrală a drepturilor salariale ale angajaţilor din Inspectoratul Teritorial de Muncă şi din Inspectoratele Judeţene şi putem aloca din Fondul de rezervă o suplimentare a bugetului Ministerului Muncii. Solicitarea mea e să fie o situaţie clară, bine fundamentată, să putem să alocăm banii necesari pentru plata drepturilor salariale”, i-a transmis premierul ministrului Muncii, Violeta Alexandru, la începutul şedinţei de Guvern, potrivit stiripesurse.ro.

Ministrul Muncii a explicat că, în cursul serii de joi, printr-o adresă a inspectorului şef de la Inspecţia Muncii i s-a adus la cunoştinţă că nu mai sunt fonduri în bugetul instituţiei pentru salariile aferente lunii noiembrie.