Români jefuiţi pe autostradă în Germania, în complicitate cu şoferul unui microbuz. “Când am coborât parcarea era goală ! După 2 minute toți dispăruseră fără sa știu ce s-a întâmplat! Fratele meu a fost dus …”

Doi români au fost jefuiți într-o benzinărie din Germania. Cei doi se întorceau acasă pentru sărbători cu un microbuz de transport internațional.

Pasagerii din microbuzul unei firme din România au cerut şoferului să oprească la o toaletă. Cu toate acestea, şoferul ar fi condus aproximativ 40 de kilometri pentru a opri într-o zonă retrasă, în care nu se afla nimeni.

Români jefuiţi pe autostradă în Germania, în complicitate cu şoferul unui microbuz. "Când am coborât parcarea era goală ! După 2 minute toți dispăruseră fără sa știu ce s-a întâmplat! Fratele meu a fost dus ...” 1

Pentru acest motiv, românii cred că şoferul microbuzului ar fi fost complice cu tâlharii, transmite obserrvator.tv.

În momentul în care au oprit în parcare, pasagerii au coborât, însă au fost atacaţi de trei bărbaţi înarmaţi cu cuţite, despre care unul dintre tinerii din microbuz a explicat că ar fi români.

Alin Constantin Năstasă a scris pe Facebook: „Firma serioasă ! Șofer care fumează in microbuz și da drumul la geam ca nu iese fumul la cât de tare fumează ! Azi-dimineață la ora doua mi s-au furat banii in benzinărie de niște indivizi !

După ce Amenințau ca ne taie și șoferul a zis ca dacă sun la poliție ma lasă acolo ! Eram pe drum cu ceilalți pasageri și am cerut mai bine de jumatate de microbuz sa mergem la toaleta ! După ce am zis chestia asta eram in apropriere de o benzinărie ! Șoferul a zis ca nu poate opri fiindcă nu au toaleta in acel loc! !

Deși era pe o pancarta scris mare wc ! Nu cred ca exista pe autobanda benzinărie fără toaleta ! După aceste întâmplate a spus ca oprim la alta care e la 7 km! Acesta a mers încă 40 și ceva de km mergând intr-un loc unde era retras ! Când am coborât parcarea era goală ! După 2 minute toți dispăruse fără sa știu ce s-a întâmplat ! Fratele meu a fost dus de alt pasager văzând ca situația ia amploare !

Eu și încă un pasager am ieșit ultimii ! 3 bărbați ,romani au apărut in fata noastră și au încercat sa ne ia portofelele cu succes !Am reușit sa îmi iau portofelul meu din mâna acestuia doar cu 50 de euro ! Prietenului meu i s-au luat toți banii! Suma in valoare de 500€ +suma mea de 450 €! Încercând sa recuperez banii am fost amenințati ca dacă coboram din microbuz suntem tăiați! Lumea a vrut sa se dea jos din microbuz și șoferul nu a acceptat asta !

Fiind la USA ii cer acestuia sa sune la poliție ! Am fost refuzat și mi s-a spus ca dacă nu urc ma lasă acolo! Am încercat sa fac reclamație la firma respectiva “Romfour” și mi s-a zis ca de ce nu am stat sa sun la poliție ca venea in 5 minute ,deși aveam 4 minute ca sa stau lângă acele persoane pana sa vina poliția ! Putea sa ma taie sau mai rău ! Am primit răspuns de la firma ca nu e treaba lor cu ce s-a întâmplat !

Și ca e fix problema mea ! Concluzia mea e ca ei au fost mâna in mâna după gestul făcut și oricâtă dreptate ai ești refuzat ! E ceva normal sa mergem cu voi și sa fim atacați ! am cerut numele lor la firma și au zis ca nu e treaba lor sa dea numele ! Felicitări Romfour”.