Polițiști plătiți cu 1 leu pe oră, de alegeri: „De azi am devenit bogat!!! În sfârșit statul român m-a plătit. Am ajuns în sfârşit să merg la magazinul de pe colţ, să merg să-mi plătesc datoria pentru apa minerală şi pachetul de biscuiţi ce l-am luat pe cont de fiecare dată când am …”

Supărare mare în rândul polițiștilor după ce  aceștia au primit banii pentru asigurarea pazei secțiilor de votare: 20 de lei pentru 18 ore de muncă.

Anunţul a fost făcut public pe Facebook de către Ion Tomoiagă, preşedintele organizaţiei Maramureş a Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România DECUS.

Polițiști plătiți cu 1 leu pe oră, de alegeri: „De azi am devenit bogat!!! În sfârșit statul român m-a plătit. Am ajuns în sfârşit să merg la magazinul de pe colţ, să merg să-mi plătesc datoria pentru apa minerală şi pachetul de biscuiţi ce l-am luat pe cont de fiecare dată când am ...” 1
(Foto Libertatea)

De azi am devenit bogat!!! În sfârșit statul român m-a plătit pentru că am asigurat ordinea şi liniştea publică la o secţie de votare……18h de fiecare dată. Am ajuns în sfârşit să merg la magazinul de pe colţ, să merg să-mi plătesc datoria pentru apa minerală şi pachetul de biscuiţi ce l-am luat pe cont de fiecare dată când am participat la procesul de votare. Mulţumesc mulţumesc mulţumesc!!!”, a scris Ion Tomoiagă, ieri, pe contul personal de Facebook, potrivit Adevărul, preluat de Observator TV.

Un poliţist de frontieră a spus că în Caraş Severin cei care au executat paza secţiilor de votare în ziua votului au primit 10 lei.

“Ceilalţi care au asigurat paza până în ziua votului nu au primit nimic”, a declarat Bogdan Secula.