Pleacă Radu Tudor de la Antena 3? Dan Andronic: „Radu Tudor sigur vrea să ajungă la Bruxelles. La NATO. La Mircea. Eu îi urez succes! P.S. De unde știu?”

(Last Updated On: December 3, 2019)

Jurnalistul Dan Andronic de la Evenimentul Zilei, apropiat de Antena 3, speculează că Radu Tudor ar cam vrea să plece  tocmai șa NATO, unde Mircea Geoană

Jurnalistul Dan Andronic: „Radu Tudor sigur vrea să ajungă la Bruxelles. La NATO. La Mircea.
Eu îi urez succes!

P.S. De unde știu? Din postările sale”.

Pleacă Radu Tudor de la Antena 3? Dan Andronic: „Radu Tudor sigur vrea să ajungă la Bruxelles. La NATO. La Mircea. Eu îi urez succes! P.S. De unde știu?” 1

Mircea Geoană a fost numit în luna octombrie secretar general adjunct al NATO. Geoană devenit, astfel, românul aflat în cea mai înaltă poziție în ierarhia Alianței Nord-Atlantice și prima persoană din Europa Centrală și de Est care ocupă această poziție, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul NATO.

După preluarea funcției, Mircea Geoană a declarat că desemnarea sa este recunoașterea faptului că România este „un aliat serios”, informează Mediafax, preluat de Digi 24.

„Desemnarea mea în această funcție este o recunoaștere a faptului că România este un aliat serios, care își ia în serios angajamentele , care cheltuiește 2% din PIB pentru apărare, obligațiile noastre asumate în cadrul Alianței”, a spus Geoană.