Olguța Vasilescu acuză PNL că vrea să crească vârsta de pensionare! PSD chiar a scăzut vârsta de pensionare pentru unii astfel că aceștia la 45 de ani primesc pensii speciale uriașe și salariu de la stat

Klaus Iohannis a anunțat că este nevoie de o nouă lege a pensiilor și de eliminarea pensiilor speciale. Lucru care i-a scandalizat pe cei de la PSD care acuză PN că vor să crească vârsta de pensionare.

Vasilescu spune că mai marii Comisiei Europene i-au cerut și ei aceeași măsură, însă s-a opus, potrivit stiripesurse.ro. PSD chiar a scăzut vârsta de pensionare pentru unii astfel că aceștia la 45 de ani primesc pensii speciale uriașe și salariu de la stat.

Olguța Vasilescu acuză PNL că vrea să crească vârsta de pensionare! PSD chiar a scăzut vârsta de pensionare pentru unii astfel că aceștia la 45 de ani primesc pensii speciale uriașe și salariu de la stat 1

“Si mie mi s-a solicitat de la Comisia Europeana cresterea varstei de pensionare la 68 de ani. Am spus ca e imposibil, deoarece Romania are o speranta de viata cu 8 ani sub media Uniunii Europene.

Noi suntem la 74, Franta la 82, de exemplu. Asa ca am mentinut varsta de pensionare din vechea lege si in cea noua, corectand si inechitatile care se vor rezolva doar DUPA RECALCULAREA tuturor pensiilor, recalculare pe care actuala guvernare nu se grabeste sa o inceapa.

Acum pricep si de ce vor modificarea noii legi a pensiilor, inainte sa inceapa aplicarea ei. Au de gand sa creasca varsta de pensionare. Si e doar una din relele care se pot intampla…”, scrie Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.