Oana Vasiliu: „Ziua de astăzi mă duce puternic cu gândul la mama. Nu poate fi în țară să se bucure de nimic. Ea e Diaspora pe care se p..ă Badalau, Diaspora despre care se mai spune că este compusă din niște fete plecate la produs. Când țara asta va înceta să …”

(Last Updated On: December 1, 2019)

Ziua României este una de tristețe pentru milioane de români care au fost nevoiți să plece din această țară. Goniți de sărăcie, corupție, politicieni imbecili. Câțiva se vor mai întoarce, cei mai mulți vor rămâne printre străini.

Oana Vasiliu: „Ziua de astăzi mă duce puternic cu gândul la mama.
Nu poate fi în țară să se bucure de nimic.
Ea e Diaspora pe care se p..ă Badalau, Diaspora despre care se mai spune că este compusă din niște fete plecate la produs.

Oana Vasiliu: „Ziua de astăzi mă duce puternic cu gândul la mama. Nu poate fi în țară să se bucure de nimic. Ea e Diaspora pe care se p..ă Badalau, Diaspora despre care se mai spune că este compusă din niște fete plecate la produs.  Când țara asta va înceta să ...” 1

Când țara asta va înceta să ne umilească mamele noastre bătrâne, plecate printre străini și care azi plâng…atunci o să mă bucur și eu de ziua ei.

Până atunci sufletul meu e o rană vie, cu o teamă permanentă că mama poate muri acolo.

La mulți ani, Românie …oriunde te-ai afla!
La mulți ani, Diaspora! Să vii odată acasă!
E o urare cu lacrimi în ochi…”