Mariana: „Parcare Mega Image. După încă 10 minute de așteptat, mama se întoarce nervoasa in magazin, sa ia copilul si sa rezolve problema. Ridica vocea si cere o rezolvare. Angajații, ce fac? Ii pun eticheta de “isterica” si o întreabă pe ea ce ar trebui sa facă? …Femeia ia copilul si se duce in mașină. Se strecoară pe sub …”

(Last Updated On: December 2, 2019)

O femeie care a mers la cumpărături la magazinul Mega Image din cartierul Crângași din Capitală a avut mari dificultăți în a pleca cu mașina.

Deoarece tichetul de parcare nu putea fi validat, din cauză că sistemul dădea eroare, femeia nu putea să iasă din parcare. Angajații magazinului, în loc să o ajute, au dat din umeri spunând că nu au ce să facă și au catalogat-o pe femeie ca fiind isterică după ce aceasta le-a cerut socoteală.

Mariana Mocanu a scris pe Facebook: „O femeie nervoasa, primește eticheta de isterica, in timp ce un barbat nervos are dreptate, iar un copil e doar o cantitate neglijabila. Asta spuneau ieri pe la 11:40 angajatii de la Mega Image Crangasi.
Mariana: „Parcare Mega Image. După încă 10 minute de așteptat, mama se întoarce nervoasa in magazin, sa ia copilul si sa rezolve problema. Ridica vocea si cere o rezolvare. Angajații, ce fac? Ii pun eticheta de "isterica" si o întreabă pe ea ce ar trebui sa facă? ...Femeia ia copilul si se duce in mașină. Se strecoară pe sub ...” 1
(foto ZF.ro)
Mariana: „Parcare Mega Image. După încă 10 minute de așteptat, mama se întoarce nervoasa in magazin, sa ia copilul si sa rezolve problema. Ridica vocea si cere o rezolvare. Angajații, ce fac? Ii pun eticheta de "isterica" si o întreabă pe ea ce ar trebui sa facă? ...Femeia ia copilul si se duce in mașină. Se strecoară pe sub ...” 2

Angajata de la casa constata ca tichetul de parcare nu poate fi validat, sistemul dadea eroare. Prima reactie: angajata o acuza pe femeie ca sta de prea mult timp in magazin. Femeia ii arata tichetul, venise cu 10 minute in urma.
Angajata ridicand din umeri: “vedeti doar ca nu pot sa il validez. Nu stiu. Incercati asa… n-am ce sa ii fac.”

Femeia credula, se duce cu copilul in masina si la bariera constata evident, ca nu poate sa treaca.

Il trimite pe copil in magazin sa ceara ajutor, dar copilul este trimis inapoi sa mai scoata o cartela. Pentru ca nu a reusit, se intoarce in magazin sa ceara totusi o solutie. In magazin este pus sa mai astepte, ca e aglomerat.

După încă 10 minute de așteptat, mama se întoarce nervoasa in magazin, sa ia copilul si sa rezolve problema. Ridica vocea si cere o rezolvare. Angajații, ce fac? Ii pun eticheta de “isterica” si o întreabă pe ea ce ar trebui sa facă? Nu au nici o soluție, este o eroare. Au încercat, nu e vina lor ca sistemul da eroare. In plus, e multa lume in magazin”, ceea ce pare sa nu le convina.

Femeia ia copilul si se duce in mașină. Se strecoară pe sub bariera in urma unei alte masini, pacalind senzorii.
Acum, eu va intreb, dragi tovarasi de la Mega, voua vi se pare normala toata situatia asta? Vi se pare normal comportamentul celor doi vanzatori? Vi se pare normal ca atunci cand a fost solicitat seful de magazin, angajatii au inceput sa rada?

In ultima vreme constat multa ignoranta in randul angajatilor de la Mega. Nu era asa, erau oameni corecti, erau oameni care nu te-ar fi lasat sa pleci nemultumit, erau oameni carora le pasa. Ce se intampla?

Concluzia: pentru ca nu imi place sa imi fac dreptate singura, aduceti oameni noi la HR!”