Lucian Mindruta: „Cei mai iresponsabili doi șoferi cu care m-am întâlnit in week-endul asta in România. In curba. In afara localității. Dealuri, fără vizibilitate din cauza reliefului, cum e in Ardeal. Intru in curba pe banda mea si imediat …”

Lucian Mindruta a povestit pe Facebook cum era să fie implicat într-un accident în timp ce circula regulamentar pe drumul dintre Târgu Mureș și Sighișoara.

Aflat într-o curbă, jurnalistul s-a trezit cu două mașini în față.

Lucian Mindruta: „Cei mai iresponsabili doi șoferi cu care m-am întâlnit in week-endul asta in România. In curba. In afara localității. Dealuri, fără vizibilitate din cauza reliefului, cum e in Ardeal. Intru in curba pe banda mea si imediat ...” 1

Lucian Mindruta a scris: „Cei mai iresponsabili doi soferi cu care m-am intalnit in week-endul asta in Romania.

In curba. In afara localitatii. Dealuri, fara vizibilitate din cauza reliefului, cum e in Ardeal. Intru in curba pe banda mea si imedat ce virajul se termina ma trezesc in fata, cu doua masini. Una dupa alta. In depasire. Pe linie continua.

Pe banda mea erau amandoua. Cu viteza. A trebuit sa franez brusc, iar ei abia au apucat sa se intoarca pe banda lor.

De ce erau in acea pozitie? Depaseau vreun camion? Vreun pieton?

Nu. Ambii imbecili depaseau BENZILE trasate pe asfalt cu vopsea putin mai groasa, benzile alea care te alerteaza CA URMEAZA O CURBA SI TREBUIE SA INCETINESTI!

Ca sa nu-i deranjeze la fund probabil.

Da. Nu doar ca n-au incetinit. Ca sa nu-i zgaltaie la viteza pe care o aveau au intrat pur si simplu pe contrasens. Si fix in fata mea.

Doua masini albe, gen A4. Intre Sighisoara si Targu Mures.

Daca se recunosc soferii, sa se considere deja injurati.”