Liviu Avram: „Liviu Dragnea, scrisoare către România: „Țara mea dragă, Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile”. Lasă tradițiile. Dar legile? Dacă le respectai pe astea, azi erai în altă parte…”

(Last Updated On: December 1, 2019)

Liviu Dragnea este considerat erou de foarte mulți români. Nu se știe ce acte de eroism a făcut, cert este că a fost trimis l apușcărie pentru că a furat bani de la copiii sărmani din Teleorman. Dar poate ăsta este un act de bravură pe care-l înțeleg și acceptă cei din PSD.

Liviu Avram: „Liviu Dragnea, scrisoare către România: „Țara mea dragă, Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile”. Lasă tradițiile. Dar legile? Dacă le respectai pe astea, azi erai în altă parte…”

Liviu Avram: „Liviu Dragnea, scrisoare către România: „Țara mea dragă, Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile”. Lasă tradițiile. Dar legile? Dacă le respectai pe astea, azi erai în altă parte...” 1

Andrei Caramitru: „Liviule – nu ai intrat in pușcărie pentru România. Nu ai intrat la pușcărie pentru ca ai respectat “cu sfințenie” tradițiile. Așa cum spui cu tupeu pe Facebook azi.

Ai intrat la pușcărie pentru ca ai încălcat legile și pentru că ești un hoț de ultima speță. E simplu.

Sper sa stai acolo până la sfârșit. Sa nu mai apuci sa mai ieși de acolo și sa te plimbi printre noi. Nu meriți asta. Niciodată”.

Fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj de cu ocazia Zilei Naționale a României.

În mesajul postat pe Facebook, Liviu Dragnea le amintește românilor câte sacrificii a făcut pentru țară.

 

„La mulți ani, România!

Țara mea dragă,

Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață.

De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică.

Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!

Mi-am dorit să te văd puternică, să văd cum copiii României mănâncă mâncare românească, sănătoasă și naturală, nu alimentele pline de chimicale refuzate de alții. Mi-am dorit să văd cum bătrânii tăi își recapătă demnitatea, cum în tinerii tăi reînvie speranța unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit să ne păstram pădurile acolo unde le e locul și nu în buzunarele exportatorilor străini de cherestea. Mi-am dorit să văd câmpurile din România pline de grâne și economia românească cum crește, mi-am dorit să le arăți tuturor celor care se îndoiesc de tine că tu poți!

Tu poți fi tot ceea ce nu te-au lăsat niciodată să devii, tu poți fi tot ceea ce visează copiii români că ai putea fi!

Eu încă îți doresc toate acestea și încă cred în tine.
Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!

La mulți ani, România!”, a scris pe Facebook fostul lider socialist.