Legea care a scos din puşcării peste 20.000 de infractori a fost abrogată. Lucian Mindruta: „Dis-de-dimineata, un batalion de extraterestri a intrat in Camera Deputatilor, a mancat toti PSD-istii lasandu-le pielea, s-a imbracat cu ea (ati vazut scena, in Men In Black) si dupa aia a votat abrogarea Legii Recursului Compensatoriu…”

(Last Updated On: December 4, 2019)

Legea recursului compensatoriu, care a scos din puşcării peste 20.000 de infractori, a fost abrogată astăzi.

Toate partidele parlamentare au votat pentru abrogarea legii. Deşi îngropată, legea tot va mai produce efecte: deţinuţii aflaţi după gratii vor beneficia în continuare de clemenţa statului.

Legea care a scos din puşcării peste 20.000 de infractori a fost abrogată.  Lucian Mindruta: „Dis-de-dimineata, un batalion de extraterestri a intrat in Camera Deputatilor, a mancat toti PSD-istii lasandu-le pielea, s-a imbracat cu ea (ati vazut scena, in Men In Black) si dupa aia a votat abrogarea Legii Recursului Compensatoriu...” 1

Singurii aleşi PSD care nu s-au dezis de proiect sunt Florin Iordache şi Eugen Nicolicea, informează adevarul.ro.

Legea recursului compensatoriu a fost abrogată de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional: 272 de voturi pentru, 5 abţineri, niciun vot împotrivă.

Lucian Mindruta a scris pe Facebook: „Dis-de-dimineata, un batalion de extraterestri a intrat in Camera Deputatilor, a mancat toti PSD-istii lasandu-le pielea, s-a imbracat cu ea (ati vazut scena, in Men In Black) si dupa aia a votat abrogarea Legii Recursului Compensatoriu.

Altfel nu imi explic cum de ACEIASI oameni care au trecut legea asta in 2017, au votat impotriva ei azi!

Nu zic ca e rau ca au desfiintat-o, e foarte bine, dar totusi, bai, voi, astia de la PSD, tocmai mi-ati aratat ca votati la comanda noului sef, exact ca Marea Adunare Nationala a lui Ceausescu.

Pai cum sa mai aiba incredere oamenii in voi si sa va mai dea salarii si pensii de oameni cand voi sunteti o turma de oi?”