Incendiu izbucnit de la bradul de Crăciun. Româncă din Italia în stare gravă la spital, arsuri pe 90% din corp

O româncă în vârstă de 21 se află în stare gravă la spital, cu arsuri pe 90% din corp, după ce a intrat în flăcări pentru a-şi salva mama.

Casa în care tânăra româncă locuia cu familia ei, în comuna Motta Sant’Anastasia din Catania, a luat foc duminică, 8 decembrie. Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit la bradul de Crăciun, din cauza unui scurtcircuit la beculeţe.

Incendiu izbucnit de la bradul de Crăciun. Româncă din Italia în stare gravă la spital, arsuri pe 90% din corp 1

Tânăra româncă în vârstă de 21 de ani a ieşit în siguranţă din casă, însă a început să îşi caute mama. În momentul în care a descoperit că mama ei nu ar fi ieşit din casă, tânăra a intrat în flăcări în încercarea de a o salva. Totuşi, mama tinerei era în siguranţă şi reuşise să iasă din casă, transmite gazetaromaneasca.com.

Pompierii au intrat în casa cuprinsă de flăcări şi au salvat-o pe tânăra româncă, însă aceasta avea arsuri grave pe 90% din suprafaţa corpului, fiind transportată în stare critică cu un elicopter la spitalul Canizzaro.

Alte două persoane, un tată şi fiul său, cel mai probabil rude cu tânăra româncă şi mama sa, au suferit arsuri la mâini şi au ajuns la spital, însă ulterior au fost externaţi.