(Video) Încă un scandal cu un lider PSD! „Măi tembelule!”. Pe cine a jignit chiar de 1 Decembrie, la finalul discursului

(Last Updated On: December 1, 2019)

Nervii în PSD sunt praștie după dezastrele electorale din acest an. Liderul lor suprem este la pușcărie, lidera lor supremă a fost dată afară în șuturi.

Preşedintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu a fost huiduit la sfârşitul unui discurs pe care l-a susţinut, duminică, la ceremoniile dedicate Zilei Naţionale, în Vaslui, anunță Stirile Pro Tv.

(Video) Încă un scandal cu un lider PSD! „Măi tembelule!”. Pe cine a jignit chiar de 1 Decembrie, la finalul discursului 1

”Așadar, dacă noi, cei de astăzi, vom reînnoi aceste legăminte şi ne vom aduce aminte de fiecare dată şi vom transmite generaţiilor care urmează misiunea de a continua, de a întări sentimentul naţional în contextul european, de a duce mai departe eforturile acelora care s-au jertfit pentru ţara lor, atunci înseamnă că şi noi ne-am îndeplinit misiunea. Tuturor celor prezenţi, La mulţi ani! La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!”, a spus Dumitru Buzatu.

La finalul acestui discurs, o persoană din public l-a huiduit pe liderul PSD Vaslui care i-a spus „Măi tembelule!”

Revenim cu etalii!